2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام انا جان میشه راهنماییم کنید من طبعم گرم وخشک هستش میخام دومادیگه دوباره شروع کنم باطرازی میشه ب ...

خوب عزیزم درمان رحم سرد با طبع گرم یه کم سختتره....

کار من راحت بود چون کلا سردیو حذف کردم اما شما باید مدیریت کنی.....

ببین اولا نکاتی که برا درمان رحم سرد لازمه غیر تغذیه خیلی رعایت کن:

۱. حموم و شستشو تو دوره پریودی ممنوع

۲. آب سرد و یخ رو تعطیل کن

۳. بلافاصله بعد نز دیکی شستشو و آب خوردن ممنوع

۴. بعد حموم بلافاصله آب نخور.....

۵. کمربند پشمی ببند....

این از اینا.....

در مورد تغذیت کنار گرمی باید خنکیم بخوری که اعتدال رعایت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبعم گرم وخشک هستش

به طور کلی شما باید ترکیبی از سرد و مرطوب و گرم و مرطوب رو بخوری.....

که تا حدی خشکیو اصلاح کنه و بین سردی و گرمیم اعتدال ایجاد کنه.....

برا شناسایی طبع هر چی که میخوری از سایت طبایع دات آی آر کمک بگیر.....

tabaye.ir

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنا جان عزیز زنگ زدم ابن سینا برا ۲۰نوبت داد  به نظر شما هیچ جا بدون نوبت انجام نمی د ...

عزیزم برا چی بیستم وقت دادن ببخش حضور ذهن ندارم....

رپلای هم نکردی ببینم پست قبلیت چی بوده و راجب چی بوده....

ممنون ستاره عزیزم ..انشالله 😍

بهار جان مبارکه عزیزم. انشاالله به خوبی و خوشی نی نی تون بغل کنی... شایدم نی نیهات😍😍. برا ما هم دعاکن . 

تیکر بزار حالا ذوق کنیم با دیدنش انرژی بگیریم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

تورک آنای عزیز ، ممنون که جواب میدی

ویتامین دی خب بود ، قبلش هم آمپول داشتم،،، بلارو صدا نمیکنم ،،فقط میخام بدونم چجوری بودین شماها ،،، مطمیننا نمیخام خدارونکرده یه بچه مشکا دار بدنیا بیارم ،،، فقط میخم مقایسه کنم

لاله جون شما واسه حركت جنين پرسيده بودي، منم متوجه شدم حرمت روده تو اعماق شكم حس ميشه و واسمون تكراريه اما جنين نزديكتر به پوست هست و يجور ديگه ست ، شما جفتت چي بود ؟ 

تورک آنای عزیز ، ممنون که جواب میدی ویتامین دی خب بود ، قبلش هم آمپول داشتم،،، بلارو صدا نمیکنم ،،ف ...

عزیزم میدونم الان صدا نمیکنی اما کم صدا نکردی!!!!!

پس خواهشا از این به بعد فقط انرژی + رو جذب کن ولی حواستم باشه.....

سلام دوستان

اگه یادتون باشه من دیروز گفتم که انتقال داشتم

همه چی عالی بود تا صبح ساعت۵ که به جای ادرار( با عرض پوزش) خون از بدنم خارج شد

ساعت ۷صبح هم دوباره رفتم دستشویی که فقط خون ازم خارج شد و درد شدید پهلو و افت فشار پیدا کردم

زنگ زدم مرکز ، اول گفتن مسئله ای نیست

بعد که گفتم اصلا نمیتونم تخلیه بشم و خونریزی شدید دارم ، گفتن بیا

تو مرکز سونو رحم شدم و گفتن خونریزی از رحمت نیست و از مثانه است

فرستادن سونوگرافی مجاری ادرارو آزمایش، که مشخص شد کلیه راستم داره خونریزی میکنه به داخل مثانه

گفتن هفته پیش هم یه مورد مثل من داشتن و فرستادنم پیش اورولوژ یا نفرولوژ که چون هیچکدوم تو بیمارستان نبودن، گفتن فردا ظهر بیا خودمون اورولوژ داریم، آسپرین رو کلا برام قطع کردن

آنوکساپارین رو هم گفتن تا دو روز فعلا نزنم، مایعات بخورم و آموکسی سیلین

خیلی ترسیده بودم، درد از یه طرف و استرس جنین ها از یه طرف

دعا کنید خونریزیم قطع بشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم میدونم الان صدا نمیکنی اما کم صدا نکردی!!!!! پس خواهشا از این به بعد فقط انرژی + رو جذب کن ول ...

سلام آنا جان

من امروز سونو دادم گفتن ۶ تا تخمک در تخمدان چپ ۵ تا راست تو همه اینا فقط یکی ۱۶ بقیه ده و یازده بودن 

دوباره تا دو روز هاش ام جی و گونال اف داد به نظرت چکار کنم که تخمک هام بزرگ بشه

سلام دوستان اگه یادتون باشه من دیروز گفتم که انتقال داشتم همه چی عالی بود تا صبح ساعت۵ که به جای ا ...

عزیزم ایشالله به خیر میگذره نگران نباش.....

داروهاتو مرتب استفاده کن.....

از خودتم بیخبرمون نذار.....

سلام آنا جان من تمرو سونو دادم گفتن ۶ تا تخمک در تخمدان چپ ۵ تا راست تو همه اینا فقط یکی ۱۶ بقیه ده ...

روز چندم پریود هستی ک سونو شدی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم میدونم الان صدا نمیکنی اما کم صدا نکردی!!!!! پس خواهشا از این به بعد فقط انرژی + رو جذب کن ول ...

راستش عزیزم من به اینپچیزا اعتقاد ندارم ،،، من فقط کنجکاوم که از مسایل سر در بیارم و‌جواب پیدا کنم ،،، 

تورک آنا ، من فیمیبیون ۲ دو سه روز ندارم ،‌میشه به حاش فیمیبیون ۱ بندازم ؟ این ۲-۳ روزو ؟ البته پری ناتال دارم ولی ۱ روز در میان هستش 

بعدش من امیدم به این هستش که سونو‌گرافیست یه درصد نظرش اشتباه باشه ،‌چون ۵ شنبه بهم گفت طول سزویکس ۲۸ هستش شنبه کفت ۳۲ ،گفتم اینوری گفتین ، گفت شاید باد شکم داشتی ،،‌ خب احتمالا حنین من هم خواب بوده ،،فقط یادم رفت بپرسم که موقع خواب هم باید سرش راست باشه ؟ شما میدونید جواب اینو ؟