2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
گندم جان منم از این ترشح ها دارم فعلا درمان ضد قارچ کردم ولی قطع نشد. میگن دلیلش پروژسترونه. خانومی جون نی نیت به این خون هایی که میدی احتیاج داره قربونت برم. یه وقت دچار کمخونی نشی مخصوصا اگه نی نی هات دو قلو بشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهتاب باران کجا موندی دختر،منتظر خبرهای خوشت هستیم لیلا و خورشید عزیز ایشالله هر دو مثبت میشید دلم براتون روشنه به خدا میسپارمتون آسا جون مبارکت باشه عزیزم ایشالله عروس شدنش رو ببینی گلم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
آنا جون شما که با بچه ها ivf و میکرو زیاد برخورد کردید تا حالا کسی دیدید تو شیراز میکرو کرده باشه باردار بشه به نظر شما تهران اومدن بهتره یا همین تو شهر خودمون
خدایا من جز تو کسی را ندارم همیشه پناهم باش
مهتاب باران عزیز منتظر خبرای خوبت هستیم.... آسا جون خدارو شکر عزیزم.... ایشالله عروسی پرنسست رو ببینی عزیزم.... ایشالله مادر شدنش رو ببینی خانومی.... بنده خدا عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم چیکارا میکنی؟ ایشالله یا مامانی یا به زودی خبر مامان شدنت رو میدی.... عزیزم از دوستان بودن شیراز درمان میکنن... الان حضور ذهن ندارم اما اگه اشتباه نکنم شکلات عسلی جون بود.... اما در حال درمان بود.... یادمه دکترشم یه پروفسوری بود.... تو صفحه اول سرچ کنی شاید پیداش کنی.... پرفسور پارسانژاد بود اگه اشتباه نکنم...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون تورک آنای عزیز من 32 سالمه 13 سال ناباروری دارم پلی کیستیکم شوهرم سالمه 5 بار iui منفی ولیivf و میکرو نشدم تا الان الانم در مرحله فبل سرطان رحم قرار گرفتم رحمم هایپرپلازی شده دارم دارو میخورم شکلات عسلی و دکتر پارسانژاد میشناسم ولی فکر کنم یه بار فقط iui شده شکلات عسلی
خدایا من جز تو کسی را ندارم همیشه پناهم باش
اسا جان خدا رو شکر خدا دخترت رو برات نگه داره عروسیش رو ببینی و نوه هات رو ازش عزیزم بنده خدا ، عزیزم من چند تا دوست دارم که تو شیراز هستن راستش اگه میخوای اونجا انجام بدی حتما حتما برو مرکز ای وی اف بیمارستان مادر و کودک به هیچ وجه مرکز دکتر رستمی نرو که الکی جیبا رو خالی میکنه داروهاش که همه الکی و بی سر و ته و بی نام و نشونه به دکتر پولکی هم معروفه اما بیمارستان مادر و کودک رو تعریف میکنن این دکتر پارسا نژاد که انا جون گفت هم همون بیمارستان هست لیلا جان ان شاء ا... تعبیر خوابت همینه که انا جون گفتن مهتاب جون چرا نمیای پس نهار ندارما از کار و زندگی افتادم بگو خودت تنبلی ننداز گردن مهتاب
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو