2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

سلام دوستان ببخشیدا من بازم سوال تکراری می پرسم خانومایی که خونریزی یا لکه بینی داشتین ،من بعد از خونریزی که کردم وامپول های پروژسترونی که زدم بعد از پنج روز باز لکه بینی ابکی قهوه ای دارم مثل پریوده ولی قهوه ای . همه خوشی بارداریم فقط یه هفته بود . لکه بینی شما لخته ای هست یا ابکی؟ 

سلام دوستان ببخشیدا من بازم سوال تکراری می پرسم خانومایی که خونریزی یا لکه بینی داشتین ،من بعد از خو ...

عزیزم مال من بعد اینکه خونریزیم به لک تبدیل شد دو ماه طول کشید کامل رفع بشه......

لک بینیامم در حد ترشح فقط نبود مثل لخته های کوچیک کوچیک قهوه ای بودن.....

مثلا بعضا حتی به اندازه بند انگشت لخته قهوه ای دفع کردم......

پس اصلا نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ؟!!  یعنی چند هفته بعد غربالگری اول گذشت تا برا غربال دوم رفتین ؟ هفته چند بارداری فوندا ...

عزیزم غربال اول مارژینال بود سر غربال دوم که ۱۸ هفته و ۲ روز انجام دادم دیگه فوندال شده بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من هم لخته ای هست هم ابکی یهو میریزه قهوه ایی هم هست

نگران نباش آبکی بودن به خاطر افزایش ترشحاته......

خیالت تخت باشه به این راحتی اتفاقی نمیفته.....

ایشالله صدای قلبشو به زودی میشنوی و راحتتر میشی.....

آ ه عزیزم نوشته کرم واژسنال کلوتریمازول ۱٪  میگم چون دکتر گفته بود پماد بخاطر همین توو شک افتا ...

اگه نوشته واژینال نگران نباش استفاده کن......

عزیزم اگه تکمیلی نداری که هزینه رو بده بیمه پایه آزاد حساب میکنه..... من چون بیمه تکمیلیم میده میدم ...

نه اینطوری نیست هر موقع تموم بشه میتونی دفترچه جدید بگیری . من مرتب دفترچه عوض میکنم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم به خدا بعضا بعد این همه هورمون تراپی بدن بدون دارو بهتر جواب میده فکرتو آزاد کن......

انشالله. خدا کنه برای منم اینطور باشه که دیگ واقعا این اندمتر منو کشته 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
نه اینطوری نیست هر موقع تموم بشه میتونی دفترچه جدید بگیری . من مرتب دفترچه عوض میکنم

عزیزم احتمالا زودتر از ۴ماه نبوده.....

من چون تجربه کردم گفتم......

سر دخترم نمیدونستم و چون همش سرم و سلکسان و آز و امثالهم داشتم سر دو ماه ۱۵ برگ تموم شد و وقتی رفتیم دفترچه جدید بگیریم نمیدادن کلی دردسر کشیدیم تا دادن و گفتن دفعه بعد نمیدیم.....

از اون به بعد سعی میکردم چون سرم و سلکسان   یه سری سونو و آزم رو خیلی کمک میکرد دفترچه تامین برا اونا در نظر بگیرم.....

چون هر ماهم اینارو داشتم منیج میکردم به ۴ ماه برسه......

بپرسین اگه بازم همچین قانونی هست حواستون باشه......

اگه نوشته واژینال نگران نباش استفاده کن......

آنای عزیز ،،، من ااان سلکسان تزریق نمیکنم ،، و از صبح خونریزی و لکه بینی هم ندارم ،، بنظرت چند روز صبر کنم اگه نبود زنگ بزنم مطب برا شروع سلکسان ؟ یا صب کنم ۱ هفته و نیم دیگه که وقت دکترم هست همونحا مطرح کنم ؟

خوب عزیزم برا آزمایشگاه ما رنج ماکزیممش ۵/۵ بود قبل بارداریم زیر ۲ بود به محض بارداری شد ۵/۵..... ح ...

ممنونم انا جون از توضيحاتتون فردا ميرم دكترم ببينم چطور آزمايشم و ديد چيزي نگفت

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

آنا جان 

در رابطه با مثبت شدن بی بی چک بعد یک تا چند ساعت چیه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

آیا منفی محسوب میشه؟ خط دوم بعضی در حد هاله ست.بعضی در حدیه خط کمرنگ

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.