2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047643 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگل جان طب سنتی انجام میدن یه بار ببینی یاد میگیری کاری نداره اون وقت تو خونه یه مدت همسرت یا هرکسی یاد گرفت برات انجام میدن
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اگه بهت گفتن احتمال هست هایپر بشی دیگه کاریش نمیشه کرد ولی هایپر شدن اصلا وحشتناک نیست یکم شاید درد داشته باشی که اونم با دارو و رژیم درست میشه عوضش اگه تخمکات زیاد و با کیفیت باشن جنین بیشتری داری ضمنا از امروز سعی کن مایعات زیاد بخوری و نمک نخوری
سلام. خسته نباشید. آنا جون ممنون بابت اینکه با دقت جواب می دی. نیلوفر مبارک باشه. بچه من یک سوال بپرسم، خواهشنا حس دلتون رو بگید. من خودم از سال 89 منتظرم.هزار و یک کار هم کردم. با مقاومت میرم جلو تا به نتیجه برسم. ولی نمی دونم اگر یک روزی مامان بشم خوشحال میشم یا نه؟ دیگه هیچ حسی ندارم. من بچه دوست دارم. ولی کلا احساس می کنم این همه تلاش برای بچه دار شدنم بی خوده. آخ مگه قرار بچه ام واسه من چی کار کنه؟؟؟ ما که بچه های خوبی بودیم بازم کار خاصی نکردیم. الان بچه ها واقعا دیگه خیلی فایده ای برای پدر مادرها ندارند. من هم شیرین کاری های یک بچه رو می بینم دلم میره. یا کلا حوصله ام برای سروکله زدن با یچه خوبه. ولی از اینکه ته ته دلم راضی نیست به این همه سختی، یا خیلی دوست ندارم بچه داشته باشم. چون فکر می کنم نظم زندگی ام بهم میریزه. حس خوبی نیست. راستش من چیز خاصی بین زن و شوهرهایی که بچه دارند ندیدم که بین خودم و شوهرم نباشه. نمی دونم به خدا. شاید از بس خواسته ام به روی خودم نیارم که کمبود داریم تو زندگی این حس دیگه ماندگار شده. من اصلا هیچ وقت غصه بچه دار نشدن نخوردم. فقط از حرف مردم ناراحت میشم. همین. دلم نمی خواد خودم رو بیشتر از این اذیت کنم. اگر ترس از خیلی چیزها نبود می رفتم یک بچه از بهزیستی می آوردم. خدایش شما برای چی می خواهید بچه دار بشید؟؟ دلیل این همه عذاب چیه؟؟ سمی جون ، یادته یک بار درباره بچه از بهزیستی صحبت کردی؟ میشه حست رو بگی؟ چون تو تقریبا تجربه ای مشابه داری. من بیشترین ترسم اینکه اگر بچه از بهزیستی بیارم، نمی دونم میگن نطفه و چیزهای دیگه روی بچه و روحیاتش تاثیر میزاره باعث بشه بچه با وجود زحمات ما خوب از اب در نیاد. ببخشششششششششششید که خیلی حرف زدم. درد دلم بود. نمی دونم متوجه حسم شدید یا نه؟
زندگی هیچگاه به بن بست نمی رسد. خدا که باشد هر معجزه ای ممکن می گردد.
مامانی منم خسته شدم راستش ولی دارم تلاشم رو میکنم راهی رو که شروع کردم تا آخر میرم اگه نشد راه دیگه رو انتخاب می کنم. آخرش اگه نشه شاید چند تا حیوون رو بیارم نگه دارم. من عاشق حیوونام. ولی بهتره راهی رو که رفتیم تا آخر بریم به نظرم