2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست

سلام به همه دوستای خوبم 

اول به آناجون  و. بعد. به همه دوستای گلم که تو این چندوقت طعم مادر شدن رو چشیدن و. نینی تو دلی دارن تبریک میگم

نمیدونم چقدر منو یادتونه ببینم میتونید حدس بزنید؟

😍😘😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون تیروئید 3/5 خوبه توی بارداری؟

عزیزم بهتره با دکتر غدد مشورت کنی شاید دزشو زیاد کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا من اسید فولیک ۵ میخورم و قرص فیمیبیون ۱ هم دارم که خودش ۴۰۰ میکرو اسید فولیک داذه ، این مشک ...

عزیزم دکتر برا من فولیک رو حذف کرد و به جاش فمیبیون داد.....

خودت میخوری یا دکتر گفته؟

یه بار دیگه از دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چند تا بزنم به نظرت تا 14سیکل نمیتونم برم دکتر.یعنی دکترم نیست و دسترسی هم بهش ندارم 

چی رو امپول رو؟
امپول رو که ماهی یا سه هفته یه دونه میزنن دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
 سلام به همه دوستای خوبم  اول به آناجون  و. بعد. به همه دوستای گلم که تو این چندوقت ...

چطوری ماهی کوچولو
خوبی عزیزم؟
مگه میشه شما رو یادمون نباشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون شرمنده همش سوال دارم .قبل میکرو خودم یا شوهرم مکمل خاصی نیاز هست بگیرم ؟؟ مث فرتیل اید یا پر ...

عزیزم هر مکملی لازمه از دکترتون مشورت بگیرین من کلا مکملم سرخود توصیه نمیکنم.....

نه عزیزم قبلا زمان بارداری میخوردم الان نمیخورم.ویتامین د 11 هستش پایین نیست؟

عزیزم پایینه.....

بعدا اصلاح کردم.....

چی رو امپول رو؟ امپول رو که ماهی یا سه هفته یه دونه میزنن دیگه

لاله جون از دکترای بیمارستان مادرو کودک شیراز اطلاعی داری؟ میدونی کدومشون کارشون بهتره

خدایا شکرت😙
من شما رو یادمه بهتر شدی عزیز  

سلام عزیزم ممنون خداروشکر یکماهی هست که خیلی بهترم تونستم باهاش کنار بیام و رفتم دکتر و برنامه ریزی کردم برای انتقال خرداد😍😘😘

چطوری ماهی کوچولو خوبی عزیزم؟ مگه میشه شما رو یادمون نباشه

فدات شم لاله سرخ جون ممنونم مهربون 

اتفاقا تیکرت رو دیدم کلی ذوق کردم امیدوارم  همیشه خوش و. خوب و سلامت باشید 

تبریک میگم عزیزم 😍😍😍❤️

سلام عزیزم ممنون خداروشکر یکماهی هست که خیلی بهترم تونستم باهاش کنار بیام و رفتم دکتر و برنامه ریزی ...

خدا روشکر خیلی خوشحال شدم تو فکرت بودم ان شاءالله این دفعه حتما مامان میشی به سلامتی😍😘

خدایا شکرت😙
عزیزم دکتر برا من فولیک رو حذف کرد و به جاش فمیبیون داد..... خودت میخوری یا دکتر گفته؟ یه بار دیگه ...

اسید فولیک ۵ به چه دردی میخوره اصلا ؟۴-۵ روز قبل که ویزیت شدم گفتم اسید فولیک ۵ میخورم ، نگفت قطع کن ،،، گفت فیمیبیون ۱ بخور ،،،ولی اونروز که زنگ زدم گفتم ب۶ دارم ، گفت چون بهت ویتامین بارداری داده دیگه ب۶ نخور، فکر کنم اینم باید همینجوری باشه ، فکر کنم نباید بخورم ، درسته ؟