2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب ویتامینت بالاست...... برا تی اس هاشت لووتیروکسین داری؟

نه عزیزم قبلا زمان بارداری میخوردم الان نمیخورم.ویتامین د 11 هستش پایین نیست؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
این دوره قرص اچ دی خوردم جلوگیری هم نداشتم البته با این وضع ذخیده تخمدانم طبیعی برای من از محالاته ب ...

نادی هیچی محال نیست عسل 61 بود تویه تاپیک اقدامیا با ذخیره ی 0.2 باردار شد برا بار سوم .ناامید شیطونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اصلاح میکنم پایینه!!!!!!!

آنا جون من با این وضعیت ویتامین د چیکار کنم.من روزی 1دونه ویتامین د 3 دوز 1000 میخوردم این شد ویتامین د من.تا 5روز دیگه هم به دکتر دسترسی ندارم متاسفانه

امپول برات بهتره الان میتونی بزنی اما بعد از تخمک گ دیگه نمیشه

چند تا بزنم به نظرت تا 14سیکل نمیتونم برم دکتر.یعنی دکترم نیست و دسترسی هم بهش ندارم 

عزيزم نگران ويتامين دي نباش، كلاً يه جوريه انگار كه خيلي زود بالا پايين ميشه، من وقتي تازه شروع به ا ...

ممنونم عزیزم چشم .میخوام امروز برم ی امپول بزنم تا دوشنبه که میرم پیش دکتر رزاقی

سلام خانوما. من تازه واردم منو به جمع خودتون بپذیرین لطفا

سلام عزیزم خوش اومدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون من با این وضعیت ویتامین د چیکار کنم.من روزی 1دونه ویتامین د 3 دوز 1000 میخوردم این شد ویتامی ...

عزیزم منم ویتامین دی یازده هست، یه دونه میخورم، دیروز هم باز از دکتر پرسید گفت اکی هست، به نظرم نگران نباش، فقط بادام بخور روزی یه مشت خودت

سلام بچه ها، من باز دیروز رفتم دکتر 😁هفته‌ای یه بار میرم 

اول گفت جنین پایین هست برو سونو ob، اما دکتر سونو رفته بود، رفتم دستشویی باز خودش سونو واژینال کرد گفت نه جاش خوبه. به نظرتون خودش اشتباه کرده یا برم ob؟ 

من الان هفت هفتمه دکترم قطع کرد؟به نظرت صلاح دیده؟اعتماد کنم بهش

شقایق جان من که پرسیدم برا استرادیول من روزي چهارتا بودم، گفت هفته ای یه دونه کم کن تا یواش یواش قطع کنیم، گفت یکدفعه نمیشه قطعش کرد، باز با تاکید ازش بپرس