2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست

سلام به همه دوستان  به  تمام مامان های جدید عزیز تبریک میگم خصوصا آنا عزیزم و لاله جان انشالله سلامت باشید دوستان خوبم خواهش میکنم سرتحویل سال برای منم دعا کنید که خدا دامن منم سبز کنه خیلی سختی کشیدم و این انتقال های منفی خیلی اذیتم کرد،دوستتون دارم و براتون تو سال جدید بهترین آرزوها را دارم خصوصا ثمین عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟ به یمن دعاهای شما دوستای خوبم ،لطف خدا شامل حالمون شد بتای من شد 210 ان شاء ا ...

لاله جان خدارو شکر .خیلی خیلی شکر.مرسی اومدی و خبر دادی.منتظر خبر های خوبت بودیم همه.

عوارض پرد نیزولون یه مقدار میمونه ممکنه بالا رفتن وزنت درصدیش به همین پرد نیزولون مربوط بشه چون با ...

باشه عزیزم چشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من فقط یه لحظه اومدم خونه تا بیشتر از این منتظر نمونین الان برای کاری میریم بیرون ان شاء ا... اخر ...

هوراااااااااااا💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من امروز رفتم پیش دکترم که سیکل رو شروع کنیم برای انتقال.داروها مثل دوره قبل بود اسید فولیک و اکویین استروژن.و آ اس آ .بهش گفتم نمیخواد بعد از یه انتقال منفی کار ویژه ای انجام بدیم گفت بیشتر دعا مینیم.دلم آزمایش کامل تر میخواد گفت لازم نیست .prp یا  خراش  آندومتر.

واقعا نیاز نیست کاری بکنیم.با  iui قبل از اینکه همسرم دارو آخریش رو بخوره بتا به 6 رسید ولی با میکرو 1 هم نشد.به نظرتون دوباره iui را امتحان میکردم فایده نداشت؟

خدا نکنه عزیزم امروز مراسم 40 ام عموم هم هست اما من با گوشی علی حتما میام خبر میدم خیلی زود

خدا بیامرزتشون عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها بتام 1277و سونو کردم کیسش دیدم 4میلی متر بود 😁

الهی شکر بازم تبریک میگم عزیزم چه خوبه که سر سفره هفت سین از وجود نینیت شادی خداروشکر

سلام بچه ها خوبین؟ به یمن دعاهای شما دوستای خوبم ،لطف خدا شامل حالمون شد بتای من شد 210 ان شاء ا ...

وای لاله جون خداروشکر خیلی شادشدم به خدا .عاشقتم دربست خودم با اون نینی نازت.به همسرتم از طرف من تبریک بگو حالا دیگه با دل خوش میره سراغ عملش و به عشق بچش صحیح و سالم دستاتونو میگیره بخدا اشک چشمام بند نمیاد خبرت عالی ترین بود الهی شکر

سلام به همه دوستان  به  تمام مامان های جدید عزیز تبریک میگم خصوصا آنا عزیزم و لاله جان انش ...

ممنونم ریرای مهربونم.سال نو شما هم پیشاپیش مبارک.

لاله عزیز یادمه اون روز که عموتون فوت کرده بودن و شما کلی غصه خورده بودین اون روز به خاطر شرایط موجود.من هم کلی اون روز کلی گریه کردم و دلم به حال خودم سوخت.این چند روز یکی از اقوام مریض بود و بچه هاش بیمارستان میرفتن و نگرانش بودن خیلی احساس تنهایی کردم.خدا رو شکر که از تنهایی در اومدین.خدارو صد هزار مرتبه شکر

تورک آنا من زنگ زدم گفتم ، گفتن سینژیرن بخور شبی ۱ عدد ... برا حساسیتت . من نیخاستم داروی اضافه بخور ...

عزیزم کار خوبی کردی نمیتونی که با سلامتیت بازی کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com