2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046904 بازدید | 684563 پست
سلام و صبح بخیر...آنا جون من انقد ک فکرم مشغول این درد تخمدانم شده یاد چیزی افتادم ک بعد از انتقال د ...

عزیزم مربوط به هورمون هاش سی جیه احتمالا با ای چیزی که گفتی......

خوب ایشالله الانم خدا برات هاش سی جی نه ماهه تزریق کرده...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون خوردم ولی تاثیری نداشت ممنونم...حالا الو خیس کردم ببینم چی میشه

عزیزم ببخشیدا اون چیزی که گفتمو حتما امتحان کن.....

برا من معجزه کرد.....

حتی الانم هر وقت دخترم شکمش کار نکنه طبق تجویز دکترش یه گوش پاک کن رو با روغن زیتون چرب میکنم و مثل شیاف استفاده میکنم و به چند دقیقه نمیرسه شکمش کار میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ب جای نصف کامل آمپولو تزریق کردم چی ؟ میتونه درد سر ساز بشه برام

نه نگران نباش برا من هر دو کامل بود.....

چشم الان میرم تو کارش😂😂🙈

خخخخخخخخ.....

انگشت، دست کش، روغن زیتون......

حله......

سلام دوستای گلم،شبتون بخیر، من قرار بود اگه شد طبیعی زایمان کنم که دردم نگرفت، دکتر هم گفت من واسه ت ...

سلام تبریک میگم عزیزم بسلامتی و میمنت .

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام انا جان. این tsh چیه ؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم همه حالشون خوب باشه آتاجون من رفتم غربالگری جواب شو گرفتم خداروشکر همه چیز نرمال و low risk بود ولی هورمون بتا باید زیر 3 باشه 3/4 بود خیلی نگرانم کرده آیا مشکلی ایجاد میکنه؟

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕