2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7065902 بازدید | 685885 پست

سلام دوستان لطفا کسی تجربه داره راهنمایی بگه ،، دکتر مردان رویان تو این چند سال هیچ وقت به همسرم دارویی ندادن گفتن آزمایشش خوبه فقط یکبار بهشون گفتن اگه میخواد ویتامین سی و ای استفاده کنه ولی خودش هيچی تجویز نکرده ،الان دکتر مردان ابن سینا هم به همسرم گفته ازمایشت مشکلی نداره ولی اگه میخوای بیشتر تقویت بشی و بهتر بشه سینال نوشته که رو روز تو هفته دور نافی تزريق کنه ،،  تو اینترنت جستجو کردم بعضی ها گفتن با تزریق سینال اوضاع همسرشون بدتر از قبل شده منم حالا موندم داروشو بگیریم انجام بده یا نه ،، ؟؟ حتی بهش نگفته تا چند ماه استفاده کنه یا دارو تموم بشه بره بازم آزمایش یا نه ،کلا سپرده به خودش اگه دوست داشت استفاده کنه بهتر بشه !!! بنظرتون داروشو بگیرم یا اینکه نکنه یکدفعه بیایم ابرو درست کنیم چشم کور کنیم

و یه سوال دیگه الان منو فرستادن مشاوره ایمونولوژی نوبتم خیلی مونده میخواستم بدونم ایمونولوژی چکار میکنه ؟ یعنی آزمایش مینویسه ؟ من آزمایشات هماتولوژی انجام دادم دوبار دوبار هم مشاورشو رفتم الان ازمایشاتشون باهم فرق داره ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والادکتراهم نمی تونندروی کسی صددرصدجواب قطعی بدن ولی مسلماتازمانی که پریودمیشین برمیگرده من میکم شای ...

ممنون عزیزم. توکل بخدا کلی دارم تلاش میکنم دیگ هرچی میخواد بشه این راه سخترازسخته.بعضی وقتا کم میارم ب زور خودموسرپانگه داشتم فک نمیکردم تواین سن بدنم تحلیل بره من خیلی خیلی قوی بودم 

سلام بچه ها روزتون خوش ،من امروز سرفه های کمی میزنم سری قبل هم سرماخوردگیم اینجوری شروع شد و یه مقداری هم خارش گلو دارم،دکتر گفت اگه سرما خوردی کنسل کن،فردا قراره برم مرکز  تا جنین هامو از فریز در بیارن چهارشنبه هم انتقال دارم،موندم تو دوراهی که آیا کنسل کنم یا اینکه چیزی نگم برم برام انتقال بدن،این دوتا جنین شانس های آخرمه و همسرم گفته اگه نگیره باید برای همیشه دورشو خط بکشیم ،نمیدونم چیکار کنم،من وقتی سرما میخورم تا ۲۰ روز سرفه های وحشتناکی دارم ،به نظرتون سرفه باعث میشه که جنین لانه گزینی نکنه چون خیلی به شکم فشار میاد،تروخدا راهنماییم کنید سردرگمم 

۳۸ سالمه ،تخمکام پوچن ،یعنی تو هر پانکچر سه چهارتا تخمک میگیرن مثلا یه جنین ضعیف تشکیل میشه اونم از ...

عزییییزم

انشاالله اینبار پرباره و جنین خوبی بشه برات

خدا بخواد همه چیز ممکنه ایشالا که برامون بخواد

سلام دوستان لطفا کسی تجربه داره راهنمایی بگه ،، دکتر مردان رویان تو این چند سال هیچ وقت به همسرم دار ...

عزیزم من همسرم اسپرمش ضعیفه، رو ۱۰تا ۱۵ میلیون بود بعد دکتر براشhmgنوشت داروهارو که استفاده کرد اومد رو ۶میلیون وبعد شد ۴ میلیون،دکتر گفت گاهی وقتا دارو جواب برعکس میده ودیگه بهش دارو نداد گفت  ممکنه صفر بشه و مستقیم فرستاد برای ivf،شما وقتی مشکلی نداره همسرت به نظرم داروی هورمونی استفاده نکنید،میتونید به جاش فولیک اسید ویتامین سی و فرتیل اید بگیرید اینا تقویتی هستن و مشکلی ایجاد نمیکنه اما هورمونی ممکنه جواب عکس بده،این تجربه من از داروی هورمونی بود بازم خودت صلاح میدونی هرجور بهتره انجام بده

سلام ماهور جان رفتم انومالی خدا رو شکر همه چی خوب بود .فقط نمیدونم چرا وزن بچه رو تو سونو ننوشته .دک ...

سلام عزیزم.

مبارک باشه.

دختر عشقهههه، وقتی به دنیا بیاد با دنیا عوضش نمیکنی و خدا رو شکر میکنی که دختر داری🥰😍

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام بچه ها روزتون خوش ،من امروز سرفه های کمی میزنم سری قبل هم سرماخوردگیم اینجوری شروع شد و یه مقدا ...

عزیزم صبرکن خوب شی بعد.

من تجربه خودمو میگم، من شانسم تو سه تا انتقالام سرما خورده بودم و هرسه منفی شد. حالا نمیگم حتما واسه سرماخوردگی بودا، ولی خب منفی شدم

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام بچه ها روزتون خوش ،من امروز سرفه های کمی میزنم سری قبل هم سرماخوردگیم اینجوری شروع شد و یه مقدا ...

سرماخوردگی رو من ب فا ل نیک میگیرم.ایمنی بدنت پایین ترین حد ممکنه.ایشالله جنینت بسلامتی لانه گزینی کنه

عزیزم صبرکن خوب شی بعد.من تجربه خودمو میگم، من شانسم تو سه تا انتقالام سرما خورده بودم و هرسه منفی ش ...

تو یه سایتی خوندم میگه وقتی سرما میخوری بدن حالت دفاعی میگیره و در برابر ویروس مقاومت میکنه،وقتی جنین وارد بدن میشه باعث میشه جنین به عنوان ویروس شناخته بشه و بدن جنین رو پس میزنه