2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061278 بازدید | 685536 پست
خدا به دلت صبر بده عزیزم ،منفی شدن خیلی سخته ،الان فقط به خودت استراحت بده ،بعدا راجع ب درمانت فکر م ...

خدا به همه مون کمک کنه

نمیدونم چه تصمیمی میگیرم و چیکار میکنم

ولی از خدا میخوام هر تصمیمی به دلم انداخت تهش مثبت باشه

عزيزم خودت نگران نكنه، ايشالله همه چي خير هست مهربون

ممنون عزیزم ♥️ حس میکنم بهترم انشالله که همینطوره ..

دو هفته دیگه سونو میدم وضعیت رو چک کنم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شالله گفته بعد ان تی سرکلاژم میکنه عزیزم من برا ان تی ۴۵بود انومالی ۳۶دوهفته بعدش شدم ۲۴و زایمان ...

ممنون عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی من خیلی وقت بود نمیومدم سایت ،تا وارد شدم اولین پیامم دیدمشما صدا زدی و با دل بزرگ و ...

استراحت کن ولی دست از تلاش برندار..

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی من خیلی وقت بود نمیومدم سایت ،تا وارد شدم اولین پیامم دیدمشما صدا زدی و با دل بزرگ و ...

استراحت کن ولی دست از تلاش برندار..

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼  بِسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌱

۞اَللّهُمَّ۞ ۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞ ۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞ ۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞ ۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞ ۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞ ۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ۞ ۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞ ۞طَویلا۞  الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ‌بحق‌ حضࢪٺ‌زینب‌ڪبرۍ‌سلام‌الله‌علیها‌🤲🏻🕊 ️ 

برای سلامتی آقامون و حاجتروایی تمام دوستان

لطفاً این پیام رو دیدین لطفاً تلاوت کنید✨🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر که نتیجه گرفتیدمبارکتون باشهبه دل خوش بغلش کنیدمن که واقعا ناامیدماین تلاش آخرم فقط ضربه رو ...

عزیزم درکت میکنم الان چقد بهم ریختی بخاطر جواب منفی 

و واقعا هم حق داری من دفعه هفتم مثبت شدم نا امید نشو من فقط به این فکر میکردم که تا جوونتر هستم انجام بدم که بعدا حسرت نخورم که ای کاش بیشتر پیگیری میکردم

منم ۳۹ سالمه، منم بعد چند سال مجدد شروع کردم، یک بسته از قبل مونده بود، گفتم مجدد خودمو شوهرم تقویت ...

عزیزم انشالله از ته دل آرزو میکنم که خدا برات بخواد خودشم یه راه بزارجلوت کارات راه بیفته خدا بزرگه🙏💚🙏💚🙏💚

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

وای با این وضعیت اسفناکی ک گفتی پس چرا عکس رنگی نشون نداده این ک خیلی واضحه. پس وقتی هرآیتمشون خطادا ...

چون که عکس رنگی مسیر داخلی لوله رو نشون میده که بازه یا نه، گشاده یا تنگه ، سطح خارجی لوله رو نشون نمیده ! البته معمولا اینا همراهی دارن اما خب واسه من نداشت از شانسم 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
به سلامتی مبارکه شما با ای وی اف باردار شدین؟

ممنون گلم آره عزیزم ،💚🙏💚

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹