2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سعی میکنم خودمو تا شنبه آروم و سرگرم کنم

شما نباید بی بی چک میزدی چون استرس گرفتی واین خوب نیست. توی صفحه های اول هم نوشته که اصلن توصیه نمیشه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
شما نباید بی بی چک میزدی چون استرس گرفتی واین خوب نیست. توی صفحه های اول هم نوشته که اصلن توصیه نمیش ...

واقعا نباید میزدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من فردا موعد پریودمه و روز دوازده انتقال....همیشه قبل از دورم دو سه روز لکه بینی دارم...الان ...

عزيزم ان شاءالله كه خيره من هم واسه اي يو اي هم انتقالام با وجود دارو لك ميديدم همون نزديكاي موعد و ترشح خوني و تابلو بود ميخوام پريود شم

سلام دوستان اون روز گفتم رفتم دکتر سونو کرد گفت کیسه زرد هست جنین داخلش نیست اما علائمی نداشتم از دیروز سینه درد گرفتم امروزم زیر دلم دو سه باری درد میگیره و ول میکنه خیلی میترسم یعنی واقعا خارج از رحمه دکترم تا شنبه نیستش

چی بگم تا فردا سونونشم خیالم جمع نمیشه

انشاالله همه چیز خوبه عزیزم.

یه سوال .قرار بود این ماه بعد از پری بدم برای سنو و شروع دوباره سیکل انتقال.دیروز خونریزی داشتم کمی شلیه به شروع پری ولی دیگه چیزی نیود.به نظرتون فردا برم برای سنو .یعنی اینو پری حساب کنم

انا جون و بچه ها ی سوال شیاف پروژسترون کی قطع می شه؟ دکترتون تا ماه چند بهتون داده بود من شبی ی شیا ...

منم شیافم هفته ۱۵-۱۶ کم و قطع شد برا من دو تا بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب اینو دکتر تجویز کرده دیگه تقصیر من چیه؟ اینا هم هرروز یچی جدید درمیارن از خودشون. حالا مااینقدرس ...

ببین عزیزم احتمالا بیمه تکمیلیت رو این قضیه حساسه برا تامین و یه سری بیمه های پایه شاید عادی شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز تازه 6 ام پریودم هستم اما از دیشب درد تخمدانم شروع شده یه کم زوده !! میترسم راستش ...

ایشالله که چیزی نیست.....

الان که کاری از دستت بر نمیاد عزیزم پس به خودت استرس نده......

بچه ها من فردا موعد پریودمه و روز دوازده انتقال....همیشه قبل از دورم دو سه روز لکه بینی دارم...الان ...

عزی م طبق تجربه آی یو آیت احتمال داره مامان شدی......

معمولا با پروژسترون پری نمیاد ولی چون برا تو اونده به احتمال زیاد + شدی.....

عزی م طبق تجربه آی یو آیت احتمال داره مامان شدی...... معمولا با پروژسترون پری نمیاد ولی چون برا تو ...

آنا جون ولی بی بی زدم منفی شد

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستان ، من هم چند بار اومدم سر زدم تا از عاطي جون و ثمين جون خبر بگيرم ، ان شا الله كه به حق ا ...

سلام مامان خوش قلب و مهربوون🌷🌼🌹...هر وقت سر میزنم اینجا و میبنم که شما به یادم هستید خیلی دلگرم میشم..امیدوارم دعاتون در حقم برآورده بشه..من شنبه باید برم..

وقتی فکر میکنم تو این 5 بار انتقال نزدیک دو ماه و خورده ای من به امید اینکه شاید اینبار لطف خدا شما حالم بشه جنین ها رو تو دلم داشتم و بعدش...نمییخوام از ناامیدی بگم اما به خودم قول دادم اخرین بار باشه اصلا حس اینکه فقط دو سه روز جنین زنده باشه و بعد..حالم دگرگون میشه..وقتی حتی یکبار طعم مثبت شدن رو نچشیدم پس چه جوری به آینده امیدوار باشم..وقتی همه چیز بررسی شده..و اصلا دیگه اینبار آخرین امیدم پزشکم هستش و دیگه نمیدونم باید چکار کنم اما باید واقع بین باشم..

امیدوارم شما به زودی و به وقتش روی ماه شاهزاده کوچولوتون رو میبنید به سلامتی و دلخوشی انشاا...

شما رو ندیدم اما با این حال خیلی دوستون دارم و ذوق دارم که تعطیلات نوروز دختر گلتون رو در کنار سفره هفت سین دارید...خوشبختی تون مدام...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم کدوم بیمارستان شامل این طرم میشه.کدوم شهر.استفاده ازش شرایط خاصی داره؟

عزیزم از بقیه جاها اطلاعی ندارم بهتره از بقیه دوستان بپرسی ،اگه از نت سرچ کنی شرایطش و میتونی پیدا کنی ،ماهم اطلاعی نداشتیم چون یه سال و نیم فاصله دادیم برای چهارمین انتقال که وقتی داشتیم هزینه اشو پرداخت میکردیم گفتن که شامل طرح میشین و به جای800تومن 300پرداخت کردیم،ببخشید که نتونستم راهنماییت کنم.

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
بچه ها من یه کار بد کردم...میدونم خودم نباید میکردم الان بی بی چک زدم.سفید سفید بود جای خط دوم برا ...

عزیزم بله دوستانی بودن دیرتر بی بی شون نشون داده......

سلام الان برای شما استرس ازهرچیزی بدتره .من قبلا ای یوای کردم دوقلو باردار شدم دکتر به من گفت پونزده ...

مبارکت باشه عزیزم گوارای وجودت......