2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست

مامان های قشنگی که با من تقریبا مثبت شدین به سوال داشتم

من الان شدم ۹ هفته یک روز 

شماهم این علائم رو دارید یا من باید پیگیری کنم؟

یه کوچولو زیر دلم درد میگیره ولی واژنم تیر میکشه انگار ببخشید از داخل یه تیر داخلشه🥴

لگنمم خیلی درد میکنه ولی متوجه نمیشم انتهای لگنم هست یا اول استخوان رانم

همش دلم میخواد دوباره برم سونو از وضعیتش باخبر بشم این دردا نگرانم میکنه 

۳ هفته دیگه ان تی دارم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان های قشنگی که با من تقریبا مثبت شدین به سوال داشتممن الان شدم ۹ هفته یک روز شماهم این علائم رو ...

عزیزم نگران اصلا نباش چون طبیعیه

رحم داره بزرگ‌میشه که برای نی نی نازت جا داشته باشه 

درد لگن و واژن و کشاله ران و حالت پریودی کاملا طبیعی

مامان های قشنگی که با من تقریبا مثبت شدین به سوال داشتممن الان شدم ۹ هفته یک روز شماهم این علائم رو ...

فاطمه علائمت طبیعیه

نگرانیت هم طبیعیه

اگر خیلی دلت تنگ شده یا بی تاب هستی یه سونو برو ولی تایمش رو طولانی نکن 

ترجیحا نرو تا ان تی 

اوضاع خوبه دلواپس نباش

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

رحم داره جا باز میکنه و بالاتر میاد ❤️

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ای جونم🥹😍سعیدم میگه اگ عالمو ادم بگن پسره ، من باور نمیکنم حس ششمم میگه دختره😅ولی چون تقریبا علائ ...

من بعد اینکه مثبت شدم خواب دیدم توی یه باغم یه نوزاد داخل پتو صورتی بهم دادن اصلا قیافشو ندیدم از رنگ پتو باخودم گفتم دختره زنگ زدم به شوهرم گفتم برام گل و بادکنک صورتی بیار دختره🥹🐣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

دوستان علائم بارداری قبل موعد چیه ؟

شبیه پریودیه اصلا نمیشه تشخیص داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو بارداری هر روز یه جاییت درد میکنه، هر روز هم بیشنر میشه متاسفانه

نگران نشو‌اصلا

این اولا که تکون نمیخوره، هر وقت نگران شدی برو‌ سونو ‌که حیالت راحت شه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

این درد رو من داشتم .رفتم دکتر گفت عفونت ادراری.اما یکی از دوستان داشت ولی عفونت نداشت...بنظرم ضرر ندارد یک دکتر بری و یک آزمایش ادرار بدید.جوابش نیم ساعت آماده میشه .من ۸ هفته عفونت ادراری داشتم.فقط صرفا جهت اطلاع هست.نه که حتما شمام ایجوری...

قربونت معلوم ک ادم حساس میشه و استرس میگیره با هر علائمی اصلا نگران نباش کارایی ک میدونی دیگه قطعا انجام نده خدایی نکرده اگه لک چیزی دیدی نیاز ب پیگیری داره اینایی ک میگی واکنش طبیعی بدنته خودتو بسپار بخدایی ک معجزه ش تو دلته.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام خانما اصلا جواب منو نمیدینا😪من امروز روز ۴ انتقالمه تادیروز زیر دلم تیر میکشید و پام درد میگرف ...

استرس نگیر عزیزم یکی علایم داره میفهمه یکی متوجه نمیشه استرس برات بده چاره ای جز صبر نداری من سر انتقالم ک مثبت شدم روز ۴ و پنج پهلو درد عجیبی گرفتم با یکم درد پریودی ی روز بود فقط بعدش عادی عادی تا روز ۸و ۹ پا میشدم چشام سیاهی میرفت بعدم ک مثبت شدم ولی بخاطر مسمومیت از دستش دادم امان از استرس و حرصو جوش کنارشم پرخوری داشتم اصلا نمیدونستم مسمومیت چیه.

استرس نگیر عزیزم یکی علایم داره میفهمه یکی متوجه نمیشه استرس برات بده چاره ای جز صبر نداری من سر انت ...

دکترم میگفت جنینا تا ۳ روز معلقن تو رحم بعد اگه بشه میرن و لانه گزینی میکنن 

عزیزم امروز بی بی چک زدی مجدد؟

گلم دیشب باز زدم تا ۱۰بعدش هاله انداخت اولش هیچی نبود بی بی چکم ویتاسان بود زدم اینترنت خیلی ازش بد نوشتن ک هاله کاذب میندازه حالا فردا دیگه میره ازمایش توکل ب خدا 

2810