2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
عزیزم ممنون میشم منم اضافه کنی مامان کوچولو.تبریک میگم مثبت شدی و ازخدامیخوام صحبح و سالم بغلش کنی ب ...

به نیابت از شما دعای توسل خوانده شد انشالله حاجتروا بشی عزیزم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستای خوبم شبتون خوش، من قبلا شیاف هام رو میزاشتم خیلی بالا میرفت به طوری که با انگشت حس نمیشد،از دیشب تا حالا هروقت میزارم کامل بالا نمیره به طوری که با انگشت حس میشه، به نظرتون اینجوری جذب میشه؟مشکلی به وجود نمیاد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپیدار اسم دقیق داروی پنتوکسی رو واسم مینویسی ؟دکتر نگفت چرا باید این دارو رو بخوری؟با کدوم دکتری عز ...

سلام عزیزم خوبی؟پنتوکسی فیلین400آبی رنگه. عزیزم دکترم انقد سرش شلوغ بودمن متوجه نشدم چیانوشت ازداروخونه گرفتم دیدم این قرص تجویزکردن. سرچ کردم بخاطر تعدیل سیستم ایمنی و خونرسانی بچه هاهم گفتن بخاطرخونرسانی تجویزشده. خانم دکتربرجیس دکترمه. عزیزم من تاحالا انتقال ندادم پردنیزولون بخاطر روماتیسمم میخورم

عزیزم به نیابت از شما دعای توسل خوانده شد انشالله حاجتروا بشی 🤍

سلام قشنگم ممنونم مهربون خدا کوچولوتو برات حفظ کنه😍😍😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام عزیزم اصلا به بی بی چک اعتماد نکن من بار اول که انتقال دادم ۲تا بی بی زدم هردو مثبت شد ولی آزما ...

ایشالا مثبت میشی و کار به جنین های دیگه نمیرسه

خدا دخترت رو برات نگه داره 

نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم 

خدا کمکمون کنه

سلام دوستان کسی تمرکز سلامت اصفهان برای انتقال جنین رفته؟ باکدوم دکترانتقال دادید؟ کدوم دکترها خوبن. میشه بیاین بگید. کلانتر احمد قبلا تو مرکز مشتاق بودن ویزیت وسونو نمیکردن فقط انتقال الان روندکاری اونجا چجوریه؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

عزیزم من اهدایی گرفتم با iui مثلا امروز ساعت ۷.۶ عصر حرکت می‌کردیم اصفهان شب هر موقع میرسیدم میخوابی ...

ممنون عزیزم 😘 🌹چه خوب خیالم راحت شد ، فک میکردم چقدر سخت و پیچیده باید باشه ،خدا ان شا الله بهت سلامتی بده 

سلام بچه ها.. من 21 شهریور انتقال داشتم... مثبت شدم.. ولی هفته قبل که رفتم دکتر تو سونو دید که ساک حاملگیم کوچیکه.. 4 میلیمتر.. الان کفته هفته بعد برم.. کسی اینجوری بوده؟ اصن امیدی داشته باشم؟ 

2810