2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042947 بازدید | 684276 پست
سلام گلم شما بهترشدین لک داشتین. سونو رفتین عزیزم.؟ همش توفکرشما بودم.

سلام عزیزم قربونتون برم😘❤️ 😘

آره شکر خدا دو سه بار دیدم و بعد قطع شد. سونو هم ان شاالله تو این هفته میرم. ❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم قربونتون برم😘❤️ 😘آره شکر خدا دو سه بار دیدم و بعد قطع شد. سونو هم ان شاالله تو این هفته ...

سونوی چی داری خاله جون 😍 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم، ممنون بابت همراهی دیروزتون با من ،خیلی آرومم کردین الهی به هرچی که از خدا میخایین ...

عزیز دلم❤️ ان شاالله همه چی عالی پیش می‌ره و با همون دو تا مامان میشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من خل شدم.نشستم هی باخودم فکرمیکنم نکنه خدای نکرده چیزیشون بشه و من نفهمم😪فردا نوبت دکتر دار ...

طبیعیه قربونت برم. منم همینم. فکرا میاد ولی هی سعی میکنم دورش کنم. اول و آخر که کاری در این مورد از دست مون برنمی‌آید پس بهتره تلاش کنیم به نی نی استرس ندیم.ان شالله فردا هم با خبر سلامتیشون میای😍

فاطی به فدات مهربونم😘😘

خدا نکنه عشقم❤️😘😘

سونوی چی داری خاله جون 😍

نمی‌دونم والا . دفعه قبلی که سونو قلب بود بعدش دکتر گف دو هفته بعد دوباره ببینمت

چرا دکتر من نداره🥲 یا توقع من از دکتر زیاده یا دکترم خوب نیست

آخه من مرکز ناباروری میرم. اونا ابزار کارشونه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
انشالله بسلامتی بگذرونی این دوران رو عزیزم ♥️

ممنونم عزیزم، همچنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
طبیعیه قربونت برم. منم همینم. فکرا میاد ولی هی سعی میکنم دورش کنم. اول و آخر که کاری در این مورد از ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله.

ان شاءالله همه مون نی نی هامون سالم بیان بغلمون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دکتر من نداره🥲 یا توقع من از دکتر زیاده یا دکترم خوب نیست

سلام عزیزم اگه دکتر پریناتولوژی برین خودشون داخل مطب سونو دارن و تخصصی هم چک میکنن همه چی رو ، دکتر زنان هستن با فلوشیپ مادر و جنین

دوستان من عکس رنگی ازمایش بردم پیش دکترم گفت مشکلی نیست فقط قندم بالا بود متفورمین داد بهم ؟دوستان من ی بار عکس رنگی انجام دادم گفت گرفتگی جزئی دکترم گفت چیزی نیست خوبه ؟بنظرتون نرم باز عکس رنگی شاید اون گرفتگی رفع بشه

دکتر تون دکتر زنان معمولی هست یا نه؟

مرکز ناباروری میرم عزیزم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان من عکس رنگی ازمایش بردم پیش دکترم گفت مشکلی نیست فقط قندم بالا بود متفورمین داد بهم ؟دوستان م ...

خب اگه توی عکس رنگی گرفتگی جزئی نشون داده باشه ....با همون عکس رنگی برطرف میشه دیگه .....چون تو عکس رنگی ماده حاجب رو می‌فرستم داخل لوله های رحم رو تمیز میکنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810