2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042894 بازدید | 684276 پست
بچه ها من خل شدم.نشستم هی باخودم فکرمیکنم نکنه خدای نکرده چیزیشون بشه و من نفهمم😪فردا نوبت دکتر دار ...

سلام منم مثل شماهستم امروز نوبت دکتر دارم میخوام بگم سونو هم بنویسه، برام دعا کنین. انشاءالله خدا به هممون کمک کنه

سلام منم مثل شماهستم امروز نوبت دکتر دارم میخوام بگم سونو هم بنویسه، برام دعا کنین. انشاءالله خدا به ...

شما چند هفته ای؟

من دکترم خودش دستگاه سونو داره، سونو میکنه. 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم مثل شماهستم امروز نوبت دکتر دارم میخوام بگم سونو هم بنویسه، برام دعا کنین. انشاءالله خدا به ...

ان شاءالله که نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تازه من همش شکمم رو نگاه میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه☹️

من که عکس گرفتم از خودم، ماه دوم لاغرتر از ماه اول شدم، وزنم کم کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که عکس گرفتم از خودم، ماه دوم لاغرتر از ماه اول شدم، وزنم کم کردم

خدا کنه منم کم کنم هم شکمم اومده بالا هم وزنم اضافه شده

ذوق میکنم براش ولی الان خیلی زوده واسه اضافه کردن

البته من تپلی بودم یه کم ولی شکم نداشتم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم قشنگم،برگشتم به زندگی عادی ام ولی پسرم مدام پیگیره و همین فقط عذابم میده دو ساله مدامممم میگه ...

بچه های الان چه زرنگ چ زبل شدن ♥️

خدا حفظش کنه براتون عزیزم ماشاالله بهش

بخاطر پسر قشنگت هم که شده مطمئنم به

زودی باردار میشی🥹😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا کنه منم کم کنم هم شکمم اومده بالا هم وزنم اضافه شدهذوق میکنم براش ولی الان خیلی زوده واسه اضافه ...

منم شکمم بخاطر هورمون ها جلو اومده، اما صورت، دست هام، بازوها و... لاغر شدن. مثلا انگشتر و النگوم برام گشاد شده.

من سر دخترمم تا ۳،۴ ماه وزن کم میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما چند هفته ای؟من دکترم خودش دستگاه سونو داره، سونو میکنه.

چرا دکتر من نداره🥲 یا توقع من از دکتر زیاده یا دکترم خوب نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم شکمم بخاطر هورمون ها جلو اومده، اما صورت، دست هام، بازوها و... لاغر شدن. مثلا انگشتر و النگوم بر ...

انشالله بسلامتی بگذرونی این دوران رو عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کسی میدونه باید چیکار کنم 🥲 خسته شدم از این وضعیت از عید تا الان همش عطسه دارم بینیم کیپه ابریزش بینی دارم 

چند بار دکتر رفتم میگه پیدا کن به چی حساسیت داری

تو تابستون فکر میکردم به کولر حساسیت دارم آبی و گازی فرقی نمیکرد وقتی خاموش بود حالم بهتر بود

سرمو میزارم رو متکا باید با دهن نفس بکشم

همیشه تو دماغی حرف میزنم 

همیشه صورتم ورم داره بخاطر این موضوع 

جدیدا فهمیدم به گردو خاک ، باد ، دود قلیان سیگار ، گل گیاه هم حساسیت دارم بیشتر میشه

تو افتاب ک باشم خیلی حالم خوبه 

الانم ک پاییز اومده دارم تشدید تر میشم...

شب خوابم صبح ک بیدار میشم پشت سر هم عطسه های وحشتناک ، چون دوماهه نه سیتریزین میخوردم نه آمپول حساسیت میزدم سینوس هام عفونت کرده عفونت سفید رو به زرد ( ببخشید واضح گفتم ) فقط با عطسه یه کوچولوش خارج میشه 

از عید تاحالا دوبار گوشم کامل کیپ شد با دارو شنواییم برگشت 

الان مجدد حس میکنم شنواییم کم شده گوشمم درد میکنه

صورتم پر از جوش های زیر پوستی شده نمیدونم بخاطر بارداریه یا عفونت سینوس هام

خیلی مراعات میکنم تا فهمیدم ب اینا حساسیت دارم مدارا کردم فقط کمی بهترم وگرنه فرقی نداره شاید روزی ۵۰ تا ب بالا عطسه کنم

عطسه مهم نیست ، ابریزش بینی و کیپ شدنش مهمه الانم ک عفونتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم قشنگم،برگشتم به زندگی عادی ام ولی پسرم مدام پیگیره و همین فقط عذابم میده دو ساله مدامممم میگه ...

منم همین شرایط رو داشتم. یکسره میگفت که میدونم تا آخر عمرم تک فرزند میمونم

فقط درجوابش میگفتم خدا باید صلاح بدونه و بده و دست ما نیست،مافقط باید دعا کنیم

2810