2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043039 بازدید | 684284 پست
منم همین شرایط و دارم .پارسال پانکچر از ۱۴ تخمک چند تا جنین شد ولی بی کیفیت قابل فریز نبود اصلا. میش ...

مام میگن از نظر جنین شناسی خوبه ولی هزینه هاش بالاست درصد موفقیتش بیشتره منم دوست دارم مام برم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسپرم ۱۰۰درصد آنرمال با حرکت صفر تعداد کم. یعنی داغون دیگه. ابن سینا پیشنهاد اهدا داد 

منم شوهرم عین همسر شما بود ابن سیناسال۹۴ رفتم دو سال معطل شدم بعدش ول کردم دوباره از سال ۹۷ تا ۴۰۲ انجا وقت تلف کردم دیگه نا امید شدم 

وارکوسل داره ولی دکتر گفت عمل فایده نداره . دارو هم زیاد خورد ولی شکل اصلا با دارو درست نمیشه

منم م همسرم ۱۲ سال پیش عمل کرد یه عالمه داروی شمیایی سنتی و...مصرف کرد ولی اصلا حتی یک هزارم درصدم فرق نکرد از اول برو جنین اهدایی بگیر تا مثل من سنت بالا نرفته چون اونم سن بالا بره احتمالش پایین میاد

مرسی عزیزم اول از شوهرم بود الان سن منم بالا رفته ذخیره تخمدانیم خیلی کم شده

بچه بین جنین و اسپرم اهدایی کدوم بهتره؟

خودم تنبلی دارم و تعداد تخمکم کم میشه تو پانکچر

اما مشکل اصلی از شوهرم هست که دی اف آی بسیار بالا داره

شما از هزینه هاش اطلاع دارید؟ مرکز مام فقط گفتن ۸ماه انتظار داره،هزینه رو نگفت نمیدونم خودم از آین ...

مام گفت ۶۰ میلیون بدون دارو و آزمایشات. هزینه اهدا رو نمیدونم دیگه. شما تلاش کن از خودتون بگیرن جنین بشه اگر نشد بعد برید سراغ اهدا  بازم از پرورشگاه بهتره 

2810