2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزا.من الان بیمارستانم.خدا رو شکر حالم خوبه.وقتی به هوش اومدم پرسیدم پرستار گفت چهار تا تخمک ...

خدا رو شکر که خوبی عزیزم
ان شاء ا... حال جنین هات هم خوب وعالی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم تعداد ملاک نیست کیفیت ملاکه..... پس فکرای بد نکن ضمنا ۶ تا کم نیست..... بیشترم میشه نگران نک ...

آنا جون ممنونم که وقت میزاری جواب سوالامونو میدی خدا دختر گلتو حفظ کنه

لاله جون هموژن بودن آندومتریعنی چی؟

یعنی یه دست باشه
مثل خیابونای ما ناهموار نباشه 😜😜😜😜😜
یه مثال ملموس زدم 😂😂😂😂😂😂

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من از تستش استفاده نمیکنم یعی میکنم مطالعه کنم بعد نتیجه گیری کنم امابرا اطمینان دکتر طب سنتی رفتم ا ...

اره توضیحش خوبه
قشنگ گفته طبع ها رو
اما تستش درست در نمیاد خیلی وقتا

منم تازه میخواستم برم عطاری بگیرمش.... پس حواسم باشه رفتیم ولایت سراج اوغلو حتما بخرم.....

اره رفتی ترکیه بخر حتما
وانیل خیلی گرونه اگه اصل باشه
بعد از زعفرون گرون ترین ادویه اس

زود زود زود.یعنی وای به حال کسی که دم دستم باشه .پژمان میگه ثمین بهترین زن دنیاست فقط تا زمانی که به ...

ثمین جون پس چاق نیستی دیگه!!
احتمالا عضلاتت ورزیده اس
چاقی ناشی از رطوبت با ماهیچه های ورزیده خیلی فرق داره

سلام.دیشب انا و لاله جون جوابمو دادن ولی نمیدونم چرا همش استرس الکی دارم.من همین الان پریود شدم.فردا ...

اره گلم فردا میشه روز اول

ان شاالله همینطور باشه عزیزم, ولی هیچ کس به بدی حال من نبوده تو کل فامیل

دو قلو داری نه؟
این خودش عامل مهمی هست

یعنی یه دست باشه مثل خیابونای ما ناهموار نباشه 😜😜😜😜😜 یه مثال ملموس زدم 😂😂😂😂😂😂

لاله جون

ممنون از راهنمایی خوبت

اگر یه دست نباشه احتمال بارداری خیلی ضعیف می شه؟مثلاضخامت آندومتر یه جا ضخامت 4 یه جا 8 یه جا6

یعنی دکتر نمی تونه با سونو جنین رو در بهترین موقعیت آندومتر جایگزین کنه

واین یه دست نبودن راه حلی دارد؟

سلام نیوا جون جدی میگی شما پیشش رفتین تاحالا من سه سال پیش ازش وقت گرفتم بهم نوبت سه ماهه دادچون مطب ...

عزیزم من چند دوره پیشش رفتم.آره خیلی شلوغه ولی من هر بار ک میرم الکی میگم برا آی یو آی اومدم همون موقع بهم نوبت میده بعدش اگه صب زود بری همون روز نوبت میده بهت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان عزیز من یکشنبه سونو دادم و دکتر گفت جنینات رشدنکردن و قلب ندارن و میتونی داروهات رو قطع کنی الان ۴ روز از قطع دارو میگذره هیچ خبری نیست فقط همون اول یه خورده لکه بینی کم رنگ داشتم نه دردی و نه حتی لکه بینی ندارم البته دکتر زنان گفت تا یه هفته اگه خود به خود سقط نشد برو بیمارستان که دارو بگیری نظرتون چیه؟

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
سلام دوستان عزیز من یکشنبه سونو دادم و دکتر گفت جنینات رشدنکردن و قلب ندارن و میتونی داروهات رو قطع ...

سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم. خب ب حرف دکترت گوش کن تا یه هفته صبر کن اگه سقط نشد برو

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین