2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دارن الکی این دوران شیرین رو برات پر استرس میکنن رشدش واقعا خوبه دیگه این چندسال ناباروری که داشتم ...

فدات عزيز دلم 

خدا از دهنت بشنوه دارم از نگراني ميميرم 

انشالله هر چه زودتر خدا دلتو شاد كنه عزيزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام عزیزم. چطوری؟ نقشینه کلا چیزی نمی گه😄 هر چی خودت بگی! به نظرم اول تقویتی بخور بعد برو تخمک ک ...

مرسی عزیزم،آره همیشه فولیکولهای ریز و زیادی دارم،پس اینطور که میگی قبول میکنه،گفتم شاید قبول نکنه،پس اینماه که پریود شدم میرم که اگه خواست تقویتی بده یکی دوماه فرصت باشه تا تخمک کشی،روز چندی عزیزم؟

مرسی عزیزم،آره همیشه فولیکولهای ریز و زیادی دارم،پس اینطور که میگی قبول میکنه،گفتم شاید قبول نکنه،پس ...

اون تقویتی نمیده اصلا!! خودت اوبوست بخر از فردا روزی سه تا بعد هر وعده غذایی بخور. حتما بخر تخمک هات پوچ نشن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

والا خود دكتر نقشينه تا بتاها رو ديد گفت ٢برابر نشده سونو فوري نوشت  كه خارج رحمي نباشه  ...

عه الان فهمیدم‌ دکترمون یکیه اون بالا گفتم دکترتو عوض کن🙈 اگه بدونی من چقدر دوستش دارم این خانم رو.

انقدر حساسه یعنی🤔

ولی عزیزم بازم می گم اگر درد و لکه بینی نداری جای هیچ نگرانی نیست . مطمئن باش توی بارداری پوچ هم بتا اینقدر عالی رشد نمی کنه. الان تنها کاری که لازمه حفظ کردن آرامشته. 

ولی خیلی دلم برای خودمون ای وی افیا سوخت. چه استرسی تحمل می کنیم واقعا.🥺 طرف یه بتا میده ۱۰۰ ولش می کنه ۹ ماه بعدم میزاد. اونوقت ما هزار رقم داستان داریم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مرسی عزیزم،آره همیشه فولیکولهای ریز و زیادی دارم،پس اینطور که میگی قبول میکنه،گفتم شاید قبول نکنه،پس ...

راستی روز ۷ بودم امروز. 😍

والا خود دكتر نقشينه تا بتاها رو ديد گفت ٢برابر نشده سونو فوري نوشت  كه خارج رحمي نباشه  ...

من دقیقا تو همین شرایط بودم،نقشینه ده بار منو فرستاد آزمایش  ان شاالله که چیزی نیست از شما و خوبه همه چیز

آره عزیزم تاپیک قشنگتو خوندم   چطور انقدر قشنگ میدونی باید چیکار کنی،من همیشه سردرگمو نابلدم & ...

ای جان فدات عزیزم. دیگه وارد شدم تو این راه بعد سه تا انتقال😄 گفتم هر روز علائمم رو بنوسیم بعدا ببینم واقعا اینا موثر بودن تو جواب آزمایش یا فقط تلقین و عوارض داروها بودن.

ای جان فدات عزیزم. دیگه وارد شدم تو این راه بعد سه تا انتقال😄 گفتم هر روز علائمم رو بنوسیم بعدا ببی ...

بیصبرانه منتظر جواب مثبتتم عزیزم  نساجان پس میگی قبول میکنه اگه بگم فریز کن؟نرم دوساعت بشینم تو نوبت سونو بعد بگه نه جای نشستنم که هیچ وقت نیست  

چرا نمیده تقویتی؟    این قرصم فکر کنم قیمتش بالاست

آره واقعا سریع سینال رو میده و میره سر اصل مطلب!البته به نظرم بستگی به سن و پرونده بیمار باشه چون سری اخری که پیشش بودم برای اونایی که حدودا ۲۵سال اینا بودن درمان دارویی شروع کرده بود برای اقدام طبیعی. یعنی حتی براشون سیکل  iui هم شروع نکرده بود فعلا.

اوبوست قیمتش یک و چهارصده ولی واقعا مفیده.البته قیمت برای مرداد من خریدم این بود.

اونو نگرفتی مولتی ویتامین روزانه بخر یا حتی ویتامین دی و ای روزانه یه مدت بخور خیلی موثرن. 

بیصبرانه منتظر جواب مثبتتم عزیزم   نساجان پس میگی قبول میکنه اگه بگم فریز کن؟نرم دوساعت بشینم ...

مرسی عزیییزمم توکل به خدا 

آره بابا صد در صد قبول می کنه. حتما بهش بگو. 

چرا نکنه جنین خودته میخوای دو ماه دیرتر انتقال بدی.

فقط ممکنه بگه بذار جنین تشکیل بشه اگه جنین شناس کیفیتش رو تایید کرد فریز کن. چون ممکنه یه سری جنین ها بعدا از فریز در نیان و از دست برن.

من خودم ۳ تا فریز داشتم فقط دوتاش رشد کرد و بلاست شد. 

آره واقعا سریع سینال رو میده و میره سر اصل مطلب!البته به نظرم بستگی به سن و پرونده بیمار باشه چون سر ...

از الان بخورم تا سیکل بعدی که یکماه میشه تقریبا کافیه؟توروخدا ببخشید عزیزم خیلی سوال میکنم ازت 

از الان بخورم تا سیکل بعدی که یکماه میشه تقریبا کافیه؟توروخدا ببخشید عزیزم خیلی سوال میکنم ازت 

راحت باش عزیزم این تاپیک برای همینه.ببین کلا تخمکی که امروز آزاد بشه از سه ماه قبل فرایند بالغ شدن و پر شدن مایع فولیکولیش شروع شده. به نظرم از فردا شروع کن ۶۰ روز لااقل  بخور اسفند برو تخمک کشی البته اگه پریودت تا قبل پونزدهم باشه وگرنه می افته فروردین بعد تعطیلات

ولی تقویت کن خودتو عزیزم. همینطوری نرو.