2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
😬😬 راس میگی پس چیکار کنم من میخوامش ماهور از اولم برام مهم نبود بچه رو خودم دنیا بیارم یا کسی به ...

ببین شوهرت رفیقی ک با کارمندی از بهزیستی اشنایی داشته باشه.سوال کنه ..ک راه حلی وجود داره برا این موضوع

😬😬 راس میگی پس چیکار کنم من میخوامش ماهور از اولم برام مهم نبود بچه رو خودم دنیا بیارم یا کسی به ...

خودت همینجور با یکی از کارمندهای بهزیستی یا پرورشگاهی رفیق شو..ک بعد از چندمدت راه حل ازش بپرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شوهرت رفیقی ک با کارمندی از بهزیستی اشنایی داشته باشه.سوال کنه ..ک راه حلی وجود داره برا این مو ...

نداره رفیق🥲

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خودت همینجور با یکی از کارمندهای بهزیستی یا پرورشگاهی رفیق شو..ک بعد از چندمدت راه حل ازش بپرسی

چطوری رفیق شم😁 جایی نمیرم که من همه چیزم سایته

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم ذخیرم ۰/۸۳ البته با  ۲۴ سال سن میگن کمه مشهدم مرکز میلاد میرم ۱۷ روز دیگه میرم برای سونو ...

با توجه به اینکه سنت کمه انشالله که تخمک‌های با کیفیتی داری نگران نباش 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

عزیزم خوشحال شدم برات انشالله که هر چی خیره برات پیش بیاد ،فقط اول خوب تحقیق کن ،احساسی تصمیم نگیر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ریلکس باش..منکه بعد از سالها باردار شدم خیلی ریلکسم.حتی وقتی خون دیدم.بازم با تجربیات دونفر راحت شدم ...

منم بعد ۹سال باردار شدم من کلا خیلی استرسیم دسته خودم نیس نمیتونم واقعا بیخیال باشم هرچند خدا خودش دلموشادکرد به بزرگیشو کرمش ایمان دارم چون معجزشو دیدم ولی این استرس لعنتی دست بر دار نیس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنون عزیز دلم برام دعا کن🥺😍

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی مثل اون سریال خداحافظ بچه دیدی به بچه وابسته میشدن بعد ازشون میگرفتن . از اول همه کاراشو محکم کاری کن خدای نکرده نکنه بهش وابسته بشی و بعد ... پس اول بگرد یه راه واسه شناسنامه گرفتن همون روزای اول بکن من از ته دلم از خدا میخوام خوشحالت کنه خوشحالیه همیشگی 

سلام بچه ها.عصرتون بخیر.

مامانای قشنگمون که تازه انتقال دادین،هزینه انتقال چقدر شد؟..؟

تحت پوشش بیمه هست؟؟؟؟

و اینکه پی آر پی یا اون آمپول چسب جنین چی؟اگه انجام دادین میشه هزینه هاشو بفرمایید

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

عزیزم.چه پیشنهادهای خوبی میدین

چطوری رفیق شم😁 جایی نمیرم که من همه چیزم سایته

عزیزم.انشاالله که هیچ طوری نمیشه.خدا این گل پسر نازو بی دردسر بهت میده.بعدشم طبیعی دوقلو دختر باردار میشی.

این چیزا برای ما آی وی افیا خیلی نشدنیه.ولی برای خدا هیچ کاری نداره

فاطمه جون مدرکت چیشد دوستم میگه شرط مدرک برداشتن دیگه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

فاطمه ثبت نامکن توسایت دیپلم نفرست به خاطر یه مدرک لغو نمیکنن الان دیگه سخت نمیگیرن امشب ثبت نام کن نتونستی مدراک بفرست من برات کنم تا نوبتت بشه طول میکشه،  وقتی میری بهریستی فک میکنی فقط خودتی که اومدی ثبت نام میدونی چندین نفرن میان ثبت نام یه کم پزشکی قانونی سخته که اونم علافیه فقط تو یه روز انجام میدین، اسلامشهر بودینه؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم