2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بهار جون خدا رو شکر که بعدش خوب شدی این عوارض اصولا تو بعضی ها بروز میکنه و قطعا گرسنگی هم عامل مهم ...

ولی لاله جون از شما چه پنهون دیروز ی کم دلم برای خودم سوخت😢خدا داره میبینه ک ما چه تلاشی داریم برای بچه دار شدن میکنیم ایشالا دلمون شاد کنه بزودی.. دل تمام بچه های تاپیک 🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیگو فست فود؟ لطفا دیگه تکرار نشه..... ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی فست فود خوردنتو ندید بگ ...

آنا جون والا دلم خیلی چلو کباب میخواست ولی ساعت 4 بعداز ظهر هیچ رستورانی غذا نداشت ناچار رفتیم فست فودی ولی انصافا خیلی خوشمزه بود😋😆

سلام بچه ها میشه هرکس ک باردارشده و اصلا لک لانه گزینی رو ندیده بیاد بگه ک امیدوارشم؟آخه من اصلا لک ...

سلام ماهی ناز،زندایی من اصلا لک نداشت،بااینکه حتی جفتش پایین بود،فیبروم هم داشت ولی بارداری راحتی و گذروند،اصلا ما میکروییا نباید به علایم زیاد توجه کنیم چون قرص و آمپول زیاد داریم و اونا هم اکثرا علایم شبیه بارداری و دارن،من  خودم تو سه تا انتقالام که منفی شدن همه ی علایم بارداری و داشتم(سینه هام سفت و دردناک شده بودن،اشتها زیاد،حالت تهوع،سرگیجه)ولی بار چهارم که باردار شده بودم هیچ علایمی نداشتم مخصوصا سینه هام کاملا شل شده بود و فقط دل درد و کمر درد پریودی داشتم برخلاف قبلیا اونم فقط روزای آخر،پس علایم و بیخیال باش انشالله که آزت مثبت میشه

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
ولی لاله جون از شما چه پنهون دیروز ی کم دلم برای خودم سوخت😢خدا داره میبینه ک ما چه تلاشی داریم برای ...

منم دلم برای خودم وشوهرم میسوزه،امروزم خیلی دردکشیدم تخمدون چپم ب شدت دردمیکرد فکرکنم مال کیستمه شوهرم سرکاربود هرچی زنگ میزدم جواب نمیداد ب هیچ کسم نمیتونستم بگم چون ازهیچی خبر ندارن متوسل شدم ب خانوم فاطمه وحضرت ابوالفضل ک کم کم دردم آروم شد

خیییلی گریه کردم،روز8 انتقالمه وهمش معده درددارم اصلاسابقه معده دردنداشتم ولی الان حتی قرص هم جوابگونیست 

امیدم ب خداس انشاءالله جواب همه ی سختیامونومیده ب حق خانوم فاطمه زهرا

شماخانوم گلم دوتا نی نی سالم وخوشگل ب زودیه زود میان توبغلت انشاءالله😍

سلام به همگی آنا جون من دوباره قراره پانکچر بشم >د طرازی گفت ال دی نمیدم فقط دوفاستون 6 تا داد ب ...

گونادوپین مشابه گونال هست
قوی تر نیست
همون هورمون رو داره اما مال یه کشور دیگه اس

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ببخش گلم مزاحمت میشم. یعنی شما هم سه روز قبل از پانکچر ترشح داشتید و تا پانکچر قطع شد؟ یعنی فقط یه ر ...

آره فقط یه روز منم نگران بودم نکنه آزاد شده ولی اینطور نبود

خدایا شکرت😙
سلام دوستان شنبه پانکچر داشتم بیست تا تخمک داشتم که هفت تاشون لقاح داشتن میگن بقیه شون هسته نداشتن د ...

عزیزم خام گیاه خواری داشتین ؟

نبودن هسته درون تخمک میتونه علت زیادی داشته باشه
کاری که میتونه عامل تقویت تخمک ها و تشکیل هسته بشه ، استفاده از منابع پروتئینی هست
پروتئین ها به علت داشتن اسید های امینه نقش خیلی مهمی تو تشکیل و تقویت هسته دارن

به عبارتی تغذیه سالم بسیار موثره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
الان روز سوم بعد از پانکچر هستم یه کم درد شکم دارم حس میکنم شکمم یه کم ورم کرده درد هم داره ولی قابل ...

عزیزم تعداد تخمک بالای 14 تا یعنی بیمار هایپر شده گلم
حتما رژیم تخم مرغ و مایعات فراوون و مصرف غذاهای پروتئینی رو رعایت کن

بهتره اگه درد و فشار ناحیه شکمت بشتر شد حتما سونو هم بشی

بعد از پانکچر البومین برات تزریق کردن؟

کرمان انجام دادم سه ماه اوا بوسیت هم خوردم چون سری قبل سیزده تخمک داشتم که فقط یه دونه 20 دو ت ...

پوچ بودن فولی ها همین طور نداشتن هسته میتونه علت ژنتیکی هم داشته باشه
هر چند عوامل بیرونی مثل الودگی هوا هم خیلی موثره

عزیزم تعداد تخمک بالای 14 تا یعنی بیمار هایپر شده گلم حتما رژیم تخم مرغ و مایعات فراوون و مصرف غذاه ...

اگه سرمه اره سرم بهم وصل کردن یکی هم دادن روز بعد گفتن تزریق کنم  

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .