2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

سللم خانمای عزیز

من یه بار تخمک کشی داشتم که موفق نبود و فقط یه جنین درست شد این ماه دوباره میخوام وارد سیکل آی وی اف شم لطفا کارایی  که باعث میشه تخمکام تعدادشون و کیفیتشون خوب شه رو بگید 

ممنونم ازتون

سلام عزیزم الهی بگردم چقدر ناراحت شدم برات خدا نظری بهت بکنه و بارداری سالم طبیعی رووتجربه کنی&nbs ...

اره گلمم میخاستم باهات حرف بزنم  قوربونت برم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا از آمپول پروژسترون یا داروهایی که مصرف میکردی نبوده، من تا مثبت شدنم همیشه فرتیل سی ام رو ادامه ...

حتی پروژسترون قطع کردم یک روز زدم بعد سه روز نزدم یعنی از اون نیست؟ حتی زنگ زدم دکتر که ادامه بدم پروژسترون گفت نه قطع کن تا بتا دوبرابر نشده نزن دوبرابر شد از روز چهارم دوباره دوفاستون و شیاف هر کدوم دوتا گزاشتم. 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شیوا جونم فرتیل ی قوطی ۹۰تایش حدود ۱ملیونه مگر که جدیدا بیمه پوشش داده باشه 

نه تحت پوشش نیست من تازه خریدم ۱ تومن. دکتر ۶۰تا نوشته بود میشد ۷۰۰ خودم گفتم قوطی پلمپ بده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

شیوا جونم فرتیل ی قوطی ۹۰تایش حدود ۱ملیونه مگر که جدیدا بیمه پوشش داده باشه 

نه عزیزم شامل بیمه نمیشه برای من چون تعداد قرصا کم بوده نزدیک ۳۰۰ دراومده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
اصلا از آمپول پروژسترون یا داروهایی که مصرف میکردی نبوده، من تا مثبت شدنم همیشه فرتیل سی ام رو ادامه ...

چه جالب حتی روی قوطی هم نوشته در دوران بارداری و شیردهی مصرف نشه دکترم گفت حتی تو این دوران دوهفته انتظار هم مصرف نکن . نظر دکترا باهم فرق میکنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

شما سقطات چند هفته بود شوهرتون سالم بود ای وی اف هم سقط میشد؟  چند سالگی باردار شدین بلاخره 

سللم خانمای عزیز من یه بار تخمک کشی داشتم که موفق نبود و فقط یه جنین درست شد این ماه دوباره میخوام ...

اوابوست.  امگاه سه.  ویتامین دی اگه کمه امپول بزن.  نوربیون هفته ای یبار.  ویتامین ای اگه کم بخور.  ویتامین سیجوشان هم خوبه. کپسول ژل رویال.  سلن پلاس.  

@poweroflove     عزیزم از خودت خبر بده

سلام مهتاب نازنینم❤️

خوبی الحمدلله؟

پیامت رو ک دیدم کلی قربون صدقه ات رفتم🤩🌹

ببخشید این‌مدت نتونستم بیام پیشتون

ممنون از اینکه یادم هستی مهربونم🥰

راستش امروز دکتر‌بودم

طول دهانه رحم کم شده متاسفانه

آب دور جنین کم هستش هر چی آب و مایعات می خورم تاثیری نداره

امروز دکتر‌ می خواست بهم آمپول ریه بده گفت چون دیابت داری باید بیمارستان بستری بشی

فعلا گفت هر هفته بررسی میشی اگه کمتر بشه برات تصمیم جدید می گیرم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

عزیزم من فرتیل سی ام رو یه دوره ۹۰تاش رو خوردم

بعد دکترم گفت صبرکن هر وقت وارد سیکل انتقال شدی بخور. 

به نظر شما دوباره خودم بخرم بخورم؟

قراربود دی انتقال بدم. به دلایلی افتاد بهمن

به نظرتون تا اون موقع بخورم؟

سللم خانمای عزیز من یه بار تخمک کشی داشتم که موفق نبود و فقط یه جنین درست شد این ماه دوباره میخوام ...

سلام عزیزم

به نظرم گرمیجات بخور.فیزیوتراپی تخمدان و لگن برو.

اگر نتونستی بادکش تخمدان و رحم انجام بده. تو نت سرچ کن یاد میگیری.

گرمیجات مثل زنجبیل. سیاه دانه و عسل و گرده گل ناشتا.کاچی زائو با روغن خوب. روغن مالی زیر شکم 

دوره پریود حمام نرو. خودتو با آب گرم بشور تو دستشویی.

آب زیاد بخور

ممنون از راهنماییت عزیزم بادکش و خودم میتونم انجام بدم؟

بله عزیزم

تو نت سرچ کن کامل توضیح داده

شرکتی و غذای بیرون هم هر دوتاتون نخوردید.

موز و زنجبیل و هل و دارچین و سیاه دونه عسل عالیه.

سبزیجات پررنگ زیاد بخور.قرمز سبز نارنجی

اگر طبعشون سرد بود با مصلحش بخور