2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046833 بازدید | 684554 پست
ای جوووووونم خداروشکر که دوران خوبی داشتی با ما همیشه شاد باشی عزیزدلم

بچ ها فکرنکنید شعار میدم 

خودتون که یادتونه من چقدر ناامید بودم ولی خدا خواست و شد 

شمام فقط از خدا بخواید انشالله که معجزه اش رو به زودی میبینید 

بسپارید بخدا و نگران نباشید 

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
دعا کنید برام  انشالله که استرسهاشون الکیه و رفع میشه با تغذیه  خوب میکنی گلم  این ...

😍😍 انشالله خدا از زبونت بشنوه

مامانم دیگه هعی داره به زبون میاره که نوه میخواد همیشه میگفت زوده الکی خودتو عذاب نده ، چون سنشم کمه میگفت امادگی مادربزرگ شدن رو ندارم😂

ولی الان دلش میخواد بیبی بشه🤪

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍😍 انشالله خدا از زبونت بشنوه مامانم دیگه هعی داره به زبون میاره که نوه میخواد همیشه میگفت زوده ا ...

اخی عزیزم 

انشالله به زودی یه نوه تپل مپل خدا بهشون بده 

مادر منم همش میگفت 

الانم همش میگه دیگه طاقت ندارم 

اخه  کلا بچه ما از دو طرف نوه اوله 

همه منتظرن خیلی براش 

اخی عزیزم  انشالله به زودی یه نوه تپل مپل خدا بهشون بده  مادر منم همش میگفت  الانم ...

وای مثل ما😂

دختر اول و عروس اول بودنم سخته ها🤪

ولی خب خوش خوشون منه فعلا😎🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای مثل ما😂 دختر اول و عروس اول بودنم سخته ها🤪 ولی خب خوش خوشون منه فعلا😎🤤

نه بابا همه چیز ما باید اول تجربه کنیم بقیه یاد بگیرن 

پدر شوهر مادر شوهر هم که هیچی بلد نیستن هی باید بهشون دیکته کنی یاد بگیرن برای بعدی ها خوب میشه   

نه بابا همه چیز ما باید اول تجربه کنیم بقیه یاد بگیرن  پدر شوهر مادر شوهر هم که هیچی بلد نیستن ...

خخخ کلا اولین ها شیرین ترن

مثل ما عروس اولی ها🤪

یکم از خودمون تحویل بگیریم

من خودم از دو طرف نوه اول بودم خیلی عزیز بودم ، هنوزم ک هنوزه منو یه طور دیگه دوست دارن😎

انشالله بسلامت فارق بشی عزیزم شیرینی تون چندین برابر😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوبه مراعات همو میکنین ان شا اله نتیجه میگیری عزیزم  دستش درد نکنه اطلاعاتش خیلی بالاعه پ ...

آره خدا پروانه رو خیر بده. به سلامتی که انجام دادی

شماهم نگران نباش انشاالله اونا همش جنین میشه با تعداد زیاد پسر و انتقال اول مثبت میشی

اینامهمه نه تعداد

موافقم هیچی بهتر از وزن کم کردن نمیتونه بهمون کمک کنه من ۶۶ کیلوام  تقریبا ۶ ۷ کیلو اضافه وز ...

منم ۶۱ کیلوام باید تا ۴کیلو کم کنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
وای دقیقا بعد ۱۵ سال یکی از ناباور ترین اتفاق ها همین جداییشونه که هنوز که هنوزه بهش فکر میکنم ک ا ...

منم یه بار درمورد مسائل خانوادم با مشاور حرف زدم همینو گفت.

واینکه عزیزم گذشته همیشه به آدم سنجاق شده و پاک نمیشه ولی اینکه کم رنگ بشه یا پررنگ کاملا دست خودت. قطعا اگر جدا نمیشدن شما خودت معترض بودی الان وه نمیتونستید زندگی کنید چرا جدا نشدید

جدا میشدید که ماهم نفس بکشیم.

خیلی ها هم پدرومادرشون جدا نشدن و بچه مشکل داره

من میشناسم کسی رو که پدرومادرش باهم زندگی کردن و همه بچه هاشون سربه راه ولی یکیشون مسائلی داره. پس صرفا طلاق باعث همه مشکلات نیست میتونه یه عامل  باشه. 

سعی کن بکشی بیرون خودت رو از افکار مزاحم و زندگی کنی حتی با وجود اینکه یه سری از آرزوهات دست نیافتنی هست ویا سخت بهشون میرسی. اونایی که دست نیافتنی هست ولشون کن برن و اونایی که سخته مثل بچه دار شدن درکنار زندگیت براش تلاش کن. توجه کن درکنار زندگیت.

مشکل اصلی اکثر ما اینه که اگر شرایط موجودمون رو بپذیریم خیای راحت تر با مسائل کنار میایم. 

پس بپذیر که خانوادت ازهم جداشدن بنا به دلایلی که توی اون زمان ازنظرشون بهترین تصمیم بوده واین اتفاق یه سری مسائل رو برات رقم زده که باید باهاشون کنار بیای.

احساس ناجی بودن نداشته باش چون میخوای نجات بدی بعد نمیشه حس سرکوب بهت دست میده وحالت رو خراب میکنه

ببخشید پرچانگی کردم عزیزم.

سلام گلم  چطوری خوبی؟؟ خوبه شکر خدا درگیر کم خونی شدم متاسفانه و دارم با استرس دادنهای دکترا ...

عزیزم شربت چهار شیره اگر برات خوبه بخور خیلی برای کم خونی خوبه

همچنین انار

سلام بچه ها من بتای اولم ۳هزارو ۴۷۰بود،دو روز بعد تکرارش کردم شد ۴هزارو ۸۲۰روند رشدش خوبه بنظرتون؟؟؟ ...

سلام گلم

می گن ۴۸ ساعت بعد باید دوبرابر بشه. 

جواب رو برای دکترت یا ماما بفرس و نظرش رو بپرس

دوتا جنین گذاشتن برات ؟

برای من دفعه اول ۴۴۵ بود

دو روز بعد   ۶۸۱

۴تا گذاشتن، ب هچکدوم کدوم دسترسی ندارم تا شنبه، خیلی نگران شدم😭😭😭

عزیزم نگران نباش 

عددت خوبه 

چون ۴ تا گذاشتن واسه همین عددت بالا هست 

ایشالا ۴ تا نی نی ناز ب دنیا میاری و کلی دورت شلوغ میشه. 

الان بچه ها میان و نظرشون رو می گن.