2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
[QUOTE=311581078]سلام دوستان ،یه سوال اگه بیمه تکمیلی داشته باشیم و مقداری از هزینه ناباروری بهمون پ ...

مممنونم،  آدرس این اسناد پزشکی کجاست ،تو همون شعبه کارگزاریه که بیمه م اونجاست ؟؟ چه مدارکی میخواد ؟؟ راستی مرکز به من یه خلاصه عمل پانکچر و گواهی داده بدم بیمه اگه اینو که اصل مدارک بدم بیمه تامین دیگه بیمه تکمیلی هم اصل مدارک میخواد مرکز هم گفته فقط یه نسخه میدیم اونو چکارش کنم بنظرتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه رو نمیدونم شرمنده یه بار دکترم گفت ولی لایه رو برش میدن برایه تعیین خودش هیجینگ میشه دیگه نمید ...

مممنونم عزيزم،  آخه من انتقال منفی که داشتم هچینگ نکرده‌ بودن ولی تو انتقال مثبته هچینگ کردن کلا ذهنیت مثبت نسبت به هچینگ دارم فکر میکنم شانس میبره بالا یادمم نبود بپرسم یه لحظه فکر کردم خب یه سلول برای تعیین برمیدارن احتمالا همون هچینگ میشه

سلام 

دوستم تازه انتقال جنین داده میگه از دو ماه پیش آمپول انوکساپارین تزریق میکرده میگه از همون روز اول تزریق جای آمپولم کبود و سیاه و گلوله شده میگه الان دو سه روز هستش ک تزریق میکنم نه گلوله میشه و ن کبود میشه میگه نگرانه ک چرا اول سیاه و گلوله شده و الان دو سه روز هستش اصلا کبود نمیشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انشالله که منم مشکلی برام پیش نیاد.خدا عزیزهاتو برات حفظ کنه

ایشالا که خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه،فدای مهربونیت ابجی❤️

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
مممنونم،  آدرس این اسناد پزشکی کجاست ،تو همون شعبه کارگزاریه که بیمه م اونجاست ؟؟ چه مدارکی میخ ...

من شیراز هستم خیابون مشیر نو رفتم،نه کارگزاری نیست باید بری اداره اسناد پزشکی تامین اجتماعی،یه معرفی نامه از بیماریت که از پزشک میگیری باید ببری،اصل شناسنامه و کارت ملی خودت و همسرت و کپی،یه فرم میدن پر میکنی پزشکت مهر میکنه و میدی تحویل و تمام،اره به منم یه سری دادن،کپی بگیر ازشون،تامین اجتماعی فکر کنم اصلشو برمیداره بعد که مبلغ پرداخت‌کرد مابقی رو نامه میده میبری تکمیلی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
من دلیل منفی شدنم رو عفونت میدونم چون بیبی چکم شب یازده کاااامل روشن و مثبت بود دقیقا همون لحظه اما ...

حالا پیگیرش بشید انشالله برطرف بشه که سری بهد مثبت بشید

من میخوام فیزیوتراپی رحم برم

سلام  دوستم تازه انتقال جنین داده میگه از دو ماه پیش آمپول انوکساپارین تزریق میکرده میگه از هم ...

اون موقع بلد نبوده الان یاد گرفته

باید حالت ۹۰ درجه باشه آروم آروم تزریق کنه و بعدش خم تا ۲۰ ثانیه سرنگ رو درنیاره

من اینبار خودم به ایو روش تزریق کردم شکمم تا آخرش سالم بود برعکس دفعه قبل که تزریقاتی اومد هم قلمبه بود هم کبود

تروخدا بگین افت بتا علامت داره؟!

چرا هاله ی بیبی چکم کمرنگ شد یهو؟!همین دو سه روز پیشا پررنگ بود.حتی پررنگتر از خط c

فردا باید تا تهران برم تا سونو شم.کابوسم شده که برم هیچی نباشه

ایندفعه دیگه از ناراحتی دق میکنم 

انشالا که همه چی خوبه برا من تو سونو ان تی هم گفت دختره😍

چه شیرین. برا من تو ان‌تی گفت زوده ۲-۳ هفته دیگه بیا. منم چون ۳ ماه اول خیلی سونو دادم دیگه گفتم حالا که ضروری نیست چه کاریه. هرچی باشه فقط سلامتش از خدا می‌خوام 💜

دوستان روز شش بعد از انتقال جنين سه روزه هستم بي بي چكم منفي شد ممكنه مثبت بشه؟

عزیزم واسه جنین سه روزه خیلی زود زدی

جنین ۵ روزه از هفت هشت روز بعد نشون میده

سه روزه تا روز آزمایشم ممکنه نشون نده