2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام بچه ها .من امروز روز ۹ انتقال جنین بلاست هستم .به نظرتون کی بی بی بزنم؟؟!!

منم پنجم دوتا کامپکت انتقال دادم امشب بیبی میزارم البته روز هشت منفی بودم حالا ببینم امشب چی میشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب بازم برو دنبالش عزیزم.منم خیلی داغون شدم خیلی طول کشید تا سرپا شم  بعد از دوقلوها . اما دید ...

چند هفته زایمان کردی ؟

منم زایمان قبلیم ۲۷ هفته بود دوقلو که یکیش نموند یکیش موند

منم پنجم دوتا کامپکت انتقال دادم امشب بیبی میزارم البته روز هشت منفی بودم حالا ببینم امشب چی میشه&nb ...

سلام هم دوره ای

خوبی عزیزم

من جنینام سه روزه بود که همون ۵شهریور انتقال دادم

راستش دلم نمیخواد بیبی بزنم چون میدونم جنبشو ندارم

خیلی خوبه دل محکمی داری البته ماها همه ظاهرمون محکمه درونمون شکننده

انشااله دوشنبه با احتساب روز انتقال میشه ۱۶ روز که میرم آزمایش

البته به کسی هم نمیگم چون فکر میکنن سه شنبه باید برم،میخوام یه روز زودتر برم 

به دوستم گفتم تو برو جوابو بگیر من نمیتونم،گفت دلم نمیاد میترسم

به خودم گفتم محکم و استوار میرم خودم جوابم میگیرم ولی تا دوشنبه ببینم چقدر رو حرفم خواهم موند

من حالا از دیروز استرس حرکاتشو دارم خیلی کم شده وقتی هم حرکت میکنه یه ذره مثل ماهی سر میخوره فشار می ...

خدا حفظش کنه میشه روزی منم اینو حسش کنم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
قطعا عزیزم چرا نشه،از خدا و امام رضا بخواه ان شاالله دست خالی برنمیگردی

ممنون  میشه برام دعا کنی مثبت بشم امروز روز ۱۰ انتقالم اما هیچ علایمی ندارم فقط منتظر معجزه ی خدا هستم کاشک خدا از گناهانم بگذره و این بچه ها رو بهم هدیه بده .

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
ممنون  میشه برام دعا کنی مثبت بشم امروز روز ۱۰ انتقالم اما هیچ علایمی ندارم فقط منتظر معجزه ی خ ...

ان شاالله عزیزم هرچی خیروصلاحت هست اتفاق میوفته شک نکن ❤️خدا بد بنده هاشو نمیخواد اگه چیزی نمیده یا میده قطعا به صلاحشون هست

من ۲۴ هفته بودم .شما چرا زایمان زودرس شدی؟خیلی nicu بود؟الان باز انتقال دادی؟

یه تاپیک هست اسمش

آی وی اف ۱۴۰۱ هست

سرچ کن بیا اونجا، همشون مثل ما تو دو هفته انتظار هستن

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
یه تاپیک هست اسمش آی وی اف ۱۴۰۱ هست سرچ کن بیا اونجا، همشون مثل ما تو دو هفته انتظار هستن

سرچ کردم عزیزم چند تا تاپیک آورد ولی هر کدوم ۲ یا ۳ صفحه بیشتر نبود .دقیق بزنم آی وی اف ۱۴۰۱؟