2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
حلیم بلدنیستم.آبهویج نظرت دربارش چیه؟تازگی آب سیب و آب هویج میگیره شوهرم میگ خوبه

حلیم بزن تو اینترنت درست کن.خیلی راحت

گندم خیلی مقوی و خوبه. نخودآب هم درست کن. رحمت رو گرم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوبیاسبز چجوری بایدخورد براضخامت؟توگروههای دیگ که هستم خودشون سرخود استرادیول بیشتر میکنن که بخاطر م ...

لوبیا سبز رو با آب کم به صورت درسته با چوب دارچین و نمک من میذاشتم میپخت بعد میخوردم. 

سلام به همه دوستان بچها من آزمایشم مثبت شده ایشالا برای همتون این روزهای خوب رو آرزو میکنم

عزیزم یه مقدار از تغذیه قبل و بعد انتقال.

نحوه استراحت

و اقدامات پزشکی که اینسری انجام دادی بگو تا از تجربیاتت استفاده کنیم

عزیزم واقعا ناراحت شدم مثل روزی که خودم منفی شدم خدا کمکت کنه که زودبتونی خودت رو جمع کنی و کنار ب ...

اره عزیزم ماتقدیرم اینجوریه باید سختی بکشیم خدا ب دل بیچاره مون رحم کن 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ممنونم این انتقال سوممه دیگه از انتقال ومراکز ناباروری دلزده شدم

عزیزم جنینهات چطور بودن؟ اوضاع رحمت چطوره؟ مشکل از چی بوده که کارت به ای وی اف کشیده؟ داروهای ایمنی و ... هم مصرف کردی؟ دکترت پیگیری نمیکنه چرا سه بار منفی؟

ادم نمیدونه واقعا این موقع چی بگه چون حالتو کاملا درک میکنم هرکسی هم هرچی بگه فایده نداره ادم دلش غم ...

ممنون گلم واقعا کسی که تجربه داده درک میکنه چکار میشه کرد توکل بخدا

عزیزم جنینهات چطور بودن؟ اوضاع رحمت چطوره؟ مشکل از چی بوده که کارت به ای وی اف کشیده؟ داروهای ایمنی ...

رحم عالی بود جنینم b وکامپکت بودن مشکلمون زیاد جدی نیس فقط یه ذره اسپرم همسرم کم تحرک هست پردنیزلون استفاده میکنم به درخواست خودم ازمایش ایمنی انعقادی دادم که مسکلی نداشتم خدا میدونه مشکل کار از کجاس دیگه دارم دیونه میشم اگر اطلاعت خاصی دارید که بتونم دلیل منفی شدنم رو پیگیر باشم ممنون میشم راهنمایی کنید من استرس نداشتم  دکترم از وضیعت رحمم خیلی راضی بوده خراش وپی ارپی برای رحم کردم تو این انتقال دیگه  واقعا کم اوردم نمیدونم چکار کنم