2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
منم دغدغه سن و کیفیت جنینها رو دارم که چند ساله فریز هستند ، بچم ۴ سالشه خودم ۳۴ فعلا هم که به کار ...

عزیزم از دوستامون فریزش رو بعد چهار سال انتقال داد +م شد.... 

یا مثلا من تو اینترنت خونده بودم از دسته جنینای فریزی یه پانکچر انتقال اول یه دونه باردار شده بود و بعد 13 سال دوقلو از فریزاش باردار شده بود... 

یعنی عملا سه قلوهاش 13 سال با هم اختلاف داشتن. 

.. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای سقط و ناباروری فکر کنم بیوپسی رو انجام میدند. چون سلولهای رحم از مهمترین فاکتورها واسه بارداری ...

پس همونه من اینو انجام دادم با هیسترو گفتن بدشکلی سلولهای رحم دارم هایپر پلازی اندومتر، بعد من گفتم حجم پریودیم کم بود باید پرژسترون میزدم دیگه بیخیالی طیمیکردم  تو این سالا،  خلاصه ششماه مجسترول استات دادن بهم دوباره  پریودای خیلی سنگینشدم. دوباره همون کورتاژ کردن نمونه برداری که گفتن خوبه، من اصلانفهمیدم جریان چیبودد فکنم نمونه منو با یکی دیگه اشتباهکرده بودن  چون بعد هیسترو گفت همه چیت خوب بود یکی کنارم بود به اون گفت ضخامتت خیلی بود قشنگ رحمتو تراش دادیم تازه رحمت رحم شد.   یکسال انتقالم عقب افتاد الان دیگه میترسم سمت تخمکشی برم احتمالا هرچیبود بعد تخمکشی اینجوری شده بودم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به یه مشکل بزرگ خوردم روز ۹ ضخامتم ۷ بود که دکتر گفت تعریفی نداره  و هیچ دارویی نداد روز ...

من فرش بودم استرادیول نداشتم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه بابا عزیزم نگران نباش....  اگه کم بود به لک بینی میفتادی اما اگه تو نسخت نوشته دو تا از الا ...

آخه همش ۱۹ سیکلم هست الان زوده برای لکه بینی، خدا بخیر بگذرونه 

ممنون از پاسخگوییتون

اناشید دکترای اینجا اصلا بررسی سی دی مادرها رو قبول ندارند میگند فقط وارد جزئیات بی خود میشیم. تنها ...

سی دی 138 اینجا اصلا تو ارمایشهای ایمنین نمیگیرن ولی 56 هست که تو ازمایشام هر دوبار نرمال بوده، 

بعد شما برا این مشکل چه کارکردین مثلا اگه این بیوپسی مشکل باشه سیدی پنجاه و شش تو خارج چکارمیکنن؟  رحم اجاره؟  

بچهها سه تا جنین ادم داشته باشه بعد رحم اجاره کنه، همزمان با هم دارو مصرفکنیم دوتا رو که بی سی  بزارن تورحم من،  یکی ا روبزارن تو رحم جایگزین میشه؟  اگه ایمنی من جنین پس بزنه برا اون باید بگیره دیگه  یه سوال دیگه الان این بسته رو بازکنن بزارن تو رحم دیگه اون بی سی ها رو میتونن دوباره فریز کنن؟  من خسته شدم بس فکر کردم   

بچهها سه تا جنین ادم داشته باشه بعد رحم اجاره کنه، همزمان با هم دارو مصرفکنیم دوتا رو که بی سی   ...

عزیزم برای رحم جایگزین یکی انتقال بدید بنظرم ریسک داره دوتا براشون انتقال بدید من شانسی شدم گرفت وگرنه درصدش خیلی کمه

پس همونه من اینو انجام دادم با هیسترو گفتن بدشکلی سلولهای رحم دارم هایپر پلازی اندومتر، بعد من گفتم ...

خوب برای شما احتمالا سلولهای nk و پلاسما رو اصلا کنترل نکردند  وگرنه بهتون میگفتند.

مرکز ناباروری شهرمون برای من سه بار بیوپسی انجام دادند، ول کن نبودند🥺. بار اول گفتند هم سلولهای nkبالاست و هم سلولهای پلاسما. واسه سلولهای nk گفتند توی بارداری سرم اینترالیپید و واسه سلولهای پلاسما بهم انتی بیوتیک دادند. یکماه بعد مصرف انتی بیوتیک مجدد بیوپسی کردند که ببینند سلولهای پلاسما کم شده یا نه که گفتند سلولهای پلاسما تغییر نکرده. انتی بیوتیک رو عوض کردند و یه نوع دیگه دادند و بعد یک ماه مجدد بیوپسی کردند و گفتند باز سلولهای پلاسما تغییر نکرده  و من جز افرادی هستم که رحمم مقاوم به انتی بیوتیک هست. بهم لاکتوفلور دادند به مدت ۲۱ روز که البته من یک ماه استفاده کردم، چون قبلش یه بسته هفت تایی دکتر زنانم بهم داده بود و توی همون مرکز یه دکتر بهم گفت شیاف واگیسان استفاده کن. دیگه من همین رو رفتم سرچ کردم و پیدا کردم خیلی ها استفاده میکنند و بخصوص واسه کسانی که سقط مکرر بودند و یا سلولهای پلاسما بالا بوده خیلی موثر بوده،  حتی توی بارداری هم استفاده کردند. دیگه من هم ولش نکردم همیشه استفاده میکردم و بخصوص بعد رابطه استفاده میکردم. توی بارداریم هم تا ۶ هفته استفاده میکردم

من فرش بودم استرادیول نداشتم 

آلمان که اینطوریه معمولا انتقال فرش استرادیول نمیدند و معتقدند بدن اونقدر هورمون دریافت کرده که دیگه دستکاری اندومتر ضروری نیست. فقط در شرایطی که تشخیص بدند خانم واقعا نیاز به استرادیول داره تجویز میشه.

سی دی 138 اینجا اصلا تو ارمایشهای ایمنین نمیگیرن ولی 56 هست که تو ازمایشام هر دوبار نرمال بوده،  ...

المان رحم اجاره ایی و تخمک اهدایی ممنوع هست. واسه سی دی ۵۶ یا پردنی میدند یا سرم. معمولا اونهایی که ای وی افی هستند و سی دی ۵۶ بالا هست سرم اینترا تجویز میشه. 

سلولهای پلاسما سلولهای دفاعی رحم هستند که در شرایط نرمال نباید بالا باشه. اگه بالا باشه یعنی قبلا یه عفونتی بوده اینها زیاد شدند که دفاع کنند و بعدش که شرایط نرمال شده ، تعداد این سلولهای کم نشده‌.

اصلا اینجا آزمایش خون رو برای سی دی مارکرها قبول ندارند باید مستقیم سلولهای رحم رو بررسی کنند. من با یه لیست از آزمایشات که آنا جون زحمت کشیده بود و توی صفحات اول نوشته بود رفتم مرکز ناباروی . دکتره کلی بهم خندید گفت خیلی از این آزمایشات ضروری نیست و فقط وارد جزئیات گیج کننده میشیم که انجام نمیدیم.

بچه ها به یه مشکل بزرگ خوردم روز ۹ ضخامتم ۷ بود که دکتر گفت تعریفی نداره  و هیچ دارویی نداد روز ...

ضخامتت خوب بوده که مگه روز ۹ چقدر باید باشه تازه تا روز ۱۴ هم حتما بالاتر رفته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ضخامتت خوب بوده که مگه روز ۹ چقدر باید باشه تازه تا روز ۱۴ هم حتما بالاتر رفته 

خدا کنه انقدر از صبح گریه کردم یا خودم گفتم همه چی خراب شداینجا مطرح کردم دوستان راهنمایی کردن دلم آروم شد

ممنونم ازتون