2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
چهار نفر باهم اومدن چه خوبه اینجوری.  چهقدر شد هزینه دونر.  تو بااون خانوم موهاش رنگیه خیل ...

اون‌روز۴نفراومده بودن سونو

واسطه گفت نیازنیست ببینی ولی حساسی بیاببین

اونامنونشناختن ولی من دیدزدم

نه من چشم وابرومشکی قدبلندبرداشتم

کاشت نداشته باشه ناخوناش بحث غسل گردنش نباشه موقع تخمک کشی برام مهم بود

خواستی بیا ۲تادختراروبهت بدم

دونرشون مژه هاش انقدربلندبودمن محوشدم

خداکنه جنینام بگیره چون خوشگل میشن😁

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یکم استرس عوارض و نگرفتن دفعه اول رو دارم وگرنه همین امروز میرفتم 😞

در حالت عادی عوارض خاصی نداره یعنی نهایت تو درصد کمی از افراد هایپر میشن که اونم قابل رفعه ،،ولی درمورد گرفتن بار اول هیچ کجای دنیا تضمینی نیست شما باید این موردو قبول کنید که ممکنه چندبار لازم باشه انتقال بدید تا به خواستتون برسید ،بهرحال اگه واقعا خواستتون این باشه ریسکاشم قبول میکنید ،من بعد یک ای یو ای منفی و یه میکرو منفی دیگه همسرم نمی‌خواست ادامه بدم و برای بار دوم پانکچر کنم ولی من بخاطر بچه گفتم حتی ده بار هم پانکچر کنم و انتقال بدم این راهو میرم حالا شما هم واقعا اراده کنید انشالله خدا بزرگه و در کوتاه ترین زمان به خواستتون می‌رسید

سلام بچه ها خوبین یه سوال فوری دارم ،لطفا هرکس تجربه داره جوابمو بده دارم میمیرم از نگرانی امروز رو ...

خیلی مباررررکه ان شاالله به سلامتی و با دل خوش ، درد پریودی کاملا طبیعیه، جنینتون بلاست بود و فریز انتقال دادید؟ .این مدت چه علائمی داشتید،

رز جان دوستم انجام داده خونریزی داری هنوز مگه گلم

نه خونریزی ندارم اما همون موقع که بلند شدم شدید خون ریخت بیرون فکر کنم دکتر کارشون درست انجام نداده باشه چون اصلا نباید اینجوری میشد یعنی بیشتر از اون خونی که از دستم گرفتن ریخت بیرون و یه مامای وحشی با یه وضعیتی رحمم رو پاک تمیز کرد داشت می‌کشد منو زیر دستش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من از دکترم خواستم برام انجام بده گفت برای زیر 35 سال انجام میدن و اینکه خیلی تاثیر چندانی نداره و ا ...

منم دکتر خودم گفت فایده نداره راستش خودمم به این‌ چیزا اعتقاد ندارم اما دکترم نبود یکی دیگه رو به جاش گذاشته بود اون نوشت والا منم دیگه تو این راه اینقدر همه چی رو به دکترا به زور گفتم انجام بده یا انجام‌ نده خودمم خسته شدم دیگه اون نوشت منم چیزی نگفتم حالا یکی دیگه هم اومد انجام داد 

دکتر منم وقت پیدا کرده برای گشت و گذار 

اون‌روز۴نفراومده بودن سونو واسطه گفت نیازنیست ببینی ولی حساسی بیاببین اونامنونشناختن ولی من دیدزدم ...

راست میگی ناخون دیگه یادم نبود، قوربونت برم، برم فروتن ببینم چی میگه بهت میگم. انشاالله بچه شمام خوشگلترین بشه و سالم و صالح 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
۴۰تومن فقط تخمک

چه قدر گرون ای داد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه خونریزی ندارم اما همون موقع که بلند شدم شدید خون ریخت بیرون فکر کنم دکتر کارشون درست انجام نداده ...

الهی بمیرم  یعنی میگی تزریق نکردن پس نمیدونم والا دکتر طاهری تو مام  اینستا داره میخای بپرس ازش 

منم دکتر خودم گفت فایده نداره راستش خودمم به این‌ چیزا اعتقاد ندارم اما دکترم نبود یکی دیگه رو به جا ...

درکت می کنم عزیزم انگار این دکترها براشون راحته ی IVF رو هی تکرار کنن هیچ فرقی هم براشون نداره چون تهش میگن باید خدا بخواد. درسته باید خدا بخواد ولی دکتر هم باید ی برنامه ای برای درمان داشته باشه

الهی بمیرم  یعنی میگی تزریق نکردن پس نمیدونم والا دکتر طاهری تو مام  اینستا داره میخای بپر ...

میگم شاید یه جوری شده همش ریخته تو رحم اصلا به تخمدان تزریق نشده 

نه دیگه هر چی بوده شده تموم شده ،دکتر خودم برگرده‌ میرم ازش میپرسم 

اینا که کارای اشتباه همدیگرو نمیگن ،از دکترمم بپرسم میگه نه کارش درست بوده دیگه ،وجدان‌ ندارن

میگم شاید یه جوری شده همش ریخته تو رحم اصلا به تخمدان تزریق نشده  نه دیگه هر چی بوده شده تموم ...

انشالله به زودی زود خدا سورپرایزت کنه با یه بتای خوبه خوب🙂

من پریود شدم متاسفانه        

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
میگم شاید یه جوری شده همش ریخته تو رحم اصلا به تخمدان تزریق نشده  نه دیگه هر چی بوده شده تموم ...

رز جان انتقال داشتی؟؟؟؟؟؟

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
 من پریود شدم متاسفانه          

😔😔😔😔 ناراحت شدم عزیزم 

انشالله به زودی زود به خواسته دلت برسی