2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
آهان آره مطیعی خب به نظرت چجوری بود؟جواب میده

چیبگم باید دایم بری.  اگه اصفهان باشی ارزش داره رفتنش ما هفت ساعت راه بود هر چهارذه روز بابد میرفتیم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم با شیاف گذاشتن سقط اتفاق نمیفته....  من حتی موقع خونریزی شیاف واژینال میذاشتم....  ...

نمیدونم والا یعنی ممکنه با سرم ای وی جی  و پردینوزول هم رحم پس بزنه من اینقدر رو خودم عیب میزارم شوهرم چند روز پیش سهوا بهم گفت نازا  نمیدونم جای گریه چرا خندم گرفت اون لحظه ، ولی شوهرم مورفولوژیش دو کلا تمام فاکتوراش ضعیفه حتی دی اف ای هم با امپول شد ده وگرنه سی بود  تو خانوادشم بچه مریض نیست، جریان چیه فقط خدا میدونه وگرنه من اینبار همه چیو بررسی کردم دکتر فروتن میگفت تو شغلت چیه اینقدر اطلاعات داری  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با شیاف گذاشتن سقط اتفاق نمیفته....  من حتی موقع خونریزی شیاف واژینال میذاشتم....  ...

خونرسانی ضعیف ب رحم با چ حل میشه ؟ دکتر میگه خونرسانی خیلیییییییی ضعیفه مشکل انعقادی هم دارم آنوکساپارین و آسپرینم دوتا میخورم بازم خونرسانی خیلیییییی ضعیفه نمیدونم چکار کنم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها دلم خیلی گرفته😭این سه ماه استراحتم در اخر طول سرویکسم پایین اومده و قراره سر کلاژ بشم خیلی ناراحتم که تا آخرش باید استراحت باشم 😔تمام بدنم درد میکنه روی هر دستی که میخوابم درد میکنه انگار استخون هام سابیده شده😭

خونرسانی ضعیف ب رحم با چ حل میشه ؟ دکتر میگه خونرسانی خیلیییییییی ضعیفه مشکل انعقادی هم دارم آنوکساپ ...

انوکسا شش هزار فکنم باید برنی من ولی اسپرین نداشتم خودم سر خود سی تا قبل انتقال خوردم موقع انتقال نخوردم  

بچه ها دلم خیلی گرفته😭این سه ماه استراحتم در اخر طول سرویکسم پایین اومده و قراره سر کلاژ بشم خیلی ن ...

اشکال نداره سر کلاژ خیالت راحتتر 

انوکسا شش هزار فکنم باید برنی من ولی اسپرین نداشتم خودم سر خود سی تا قبل انتقال خوردم موقع انتقال نخ ...

هم انوکسا دارم و هم روزی دوتا آسپرین

خونرسانی اصلا ندارم یام خیلیییییییی ضعیفه

ضخامت رحمم هم پایینه بالا نمیادش با هیچ چیزی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
هم انوکسا دارم و هم روزی دوتا آسپرین خونرسانی اصلا ندارم یام خیلیییییییی ضعیفه ضخامت رحمم هم پایین ...

انتقال دادی الان

بچه ها دلم خیلی گرفته😭این سه ماه استراحتم در اخر طول سرویکسم پایین اومده و قراره سر کلاژ بشم خیلی ن ...

ناراحتی نداره عزیز. اینجوری برای بچه هات امن تره. استراحتم نسبی باید بکنی مثل بقیه باردارا فقط ده روزش استراحت مطلق داری.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

عزیزم با ناراحتی که مشکلت حل نمیشه فقط بیشتر بهت سخت میگذره

فقط به راه سختی که اومدی تا مثبت شدی و آخرش که دوتا جوجه خوشگل داری فکرکن

من از خدامه اینبار دوتاشون پیشم بمونن سختی هارو به جون میخرم

بازم خداروشکرکن که راه حلی به عنوان سرکلاژ هست

به نظرم ازوقتت استفاده کن کتاب های تزبیت کودک بگیر بخون

صوت های مشاوره تربیت کودک گوش بده

انوکسا شش هزار فکنم باید برنی من ولی اسپرین نداشتم خودم سر خود سی تا قبل انتقال خوردم موقع انتقال نخ ...

به نظرم نباید قطع میکردی

منم اشتباه کردم مکمل ها و ویتامین ها رو قطع کردم فکر میکردم فقط باید استراریول و پروژسترون و آسپرین مصرف کنم

خانمای گل من امروز روز ۷ سیکل هستم و پزشکم گفته سه شنبه دوباره سونو می کنه و احتمالا پنج شنبه پانکچر ...

سلام عزیزم انشالله کللللی جنین تپل مپل بشن برات اصلا روز سیکل ماهیانت معیار نیست بسته به سایز فولیکوله فولیکول از ۱۸ به بالا قابل برداشت و بالغه زیادیم بزرگ بشه به درد نمیخوره پس حتما فولیکولات بزرگ شدن و دکتر براساس اون روزو تعیین کرده بعدش تعدادم یه طرفش زخیرست یه طرفش جوابدهی بدن به دارو گاههی بدن به بعضی داروها کمتر جواب میده به بعضی بیشتر و یه طرفشم دوز داروهاست برایه تعداد 

نزدیکیم نباشه بهتره چون تخمدان الان تحت فشاره عزیزم