2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047715 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=52679167]لاله جون مرسي از توضیحا تت. عزيزم پس اگر ذخیره ام بالا باشه و اف اس اچ م رفته باشه ب ...

مرسي عزیزم. مهربونم مرسي از همدردیت ولی واقعا دیگ خیلی سخت شده واسم.فقط خداوند کمک مون کنه..کاش زودتر وارد سیکل شم چهارده پونزده روز میرم پیش خواهر شوهرم تهران یکم روحیه ام هم عوض شه. 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
دكتر رزاقي خيلي تبحر نداره براي هيسترو گلم

وای واقعا... دکتر رزاق که خیلی هییسترو می کنه وای منم پیشش هیسترو شدم بعدش اندمتر م داغون شد... شما بر چ اساسی ميگي زیاد وارد نیست. من با آصف جاه لاپرا هیسترو شدم عالی بود 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم میفهمم چی میگی ان شاء ا... درست میشه همسرت هم حتما موقعیتش رو پیدا کنه سعی میکنه کوتاهی هاش ر ...

آها پس به احتمال زیاد من هورمون هام ریخته به هم اندمتر م هم رشد نمی کنه آخه قبلا اینطور نبودم... مرسي بابت همدردی. عزيزم همسرم هم روزی به اشتباه خودش پی می بره که کوتاهی کرده خدا کنه دیر نشده باشه. چون همین استرس ها ناراحتی ها منو به یایسته شدن می کشونه 

عزیزم خیلیا لکه بینی و خونریزی داشتن جنین کار خودشو میکنه نگران نباش

شادی جان ممنون از ثمین خبر دادی

قطعا ما هم تا دو شنبه دل تو دلمون نیست

ثمین گلی واقعا می دونم شرایط برزخی و سختی رو تحمل کردی

ولی به قول معروف تا نفس هست امید هست

ما امیدواریم و پناهنده به خدا

ان شاالله دوشنبه با خبرهای خوش میایی عزیز دلم