ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11603 عنوان کی بلده استخاره بگیره 50 بازدید | 9 پست ممنون میشم اگه یکی بلده برام استخاره بگیره♥️ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس ) امروز | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1992 نیت کن خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11603 نیت کن نیت کردم 🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1992 نیت کردم 🌹 هرگز انجام ندهنتیجه کلی:بسیار بد است به حرام میافتید و دچار مشکلات زیادی خواهید شد.نتیجه ازدواج:به گناه و حرام میافتید بهشدت دوری کنید و بهخدا توکل کنید.نتیجه معامله:بین تجارت سالم و رباخواری فرق بسیار است خود را فریب ندهید.سوره:بقره خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11603 هرگز انجام ندهنتیجه کلی:بسیار بد است به حرام میافتید و دچار مشکلات زیادی خواهید شد.نتیجه ازدواج:به ... مرسی عزیزم ❤️ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1992 میتونم خواهش کنم برا منم بگیری 🙏 انجام ندهنتیجه کلی:بد است و انجام آن جز پشیمانی و ندامت چیزی بدنبال ندارد.نتیجه ازدواج:مشکلات زیادی بر سر راه شما پیش خواهد آمد این ازدواج بههیچوجه به صلاح شما نیست.نتیجه معامله:در این معامله فریب و نیرنگ زیاد است انجام ندهید.سوره:بقره خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
بیلیب عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 830 انجام ندهنتیجه کلی:بد است و انجام آن جز پشیمانی و ندامت چیزی بدنبال ندارد.نتیجه ازدواج:مشکلات زیادی ... میخوام ببینم جدا میشم یا نه
22mahsa_pourya عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1992 میخوام ببینم جدا میشم یا نه منفی اومد یعنی جدایی به نفعت نیست خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر