2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اره عجله نکن ان شاء الله میگذره و جذب میشه  اندازه هماتومت چقدر بود  انجیر خیس کن بخور ی ...

دوتا کوچیک گفت آخه سونو مطب مثل بیرون دقیق نیست 

یه روشی یکی از کاربرا گفته بود امتحان کردم جواب داد یکم بهترشدم 

من تا ساری ۳ساعت فاصله دارم عزیز دلم .مگ شما اول شهرستان انجام دادین؟الان تو تهران نیستین؟

ایدا جون عزیزم اگه خدا بخاد همینجا نتیجه میگیری. مرکز مریم ساری آمار مثبتش بالاست دکترای باتجربه داره یکم منشیش بد اخلاقه درست جواب نمیده ولی هر کدوم از دکترا که بودن همشون باتجربه هستن خانم زغفر. خانم نصر. خانم کریمی.( خانم کریم پور  وخانم کیانی) هم که ماما هستن خیلی خوش برخورد ومهربون هستن منتها سرشون خیلی شلوغه.

ای وی اف زمان بره وباید تواین راه صبور باشی. توکل بخدا کن وبرو جلو

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزدلم، 💚  dralirezaei.mansureh  شاید اسپلش رو اشتباه نوشته باشم ولی میاره ...

ممنون گلم لطف کردین

چه خوب که ۳تاانتقال دادن

دکترتمیزی می گفت من نهایت دوتاانتقال میدم

خدابراتون حفظش کنه🙏🙏🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
ایدا جون عزیزم اگه خدا بخاد همینجا نتیجه میگیری. مرکز مریم ساری آمار مثبتش بالاست دکترای باتجربه دار ...

ممنون عزیز دلم.راستش میخواستم برم‌مطب دکتر نصر منشیش طفلک گفت باش بهت وقت میدم دوروز قبلش زنگ بزن منتها ترسیدم چون عصر نوبت میداد باخودم گفتم مرکز باید ثبح برم ولی مطب عصر .اگ نوبت عصر میدفتم مطب میترسیدم کاری از پیش نبرم و پشیمون بشم کاش صبح میرفتم مرکز.حالا چجوری دکترمو خودم انتخاب کنم؟میخوام کارهام زود پیش بره همم الاف نکنن.

مرکز ناباروری ساری هم خوبه، خودت رو اصلا نگران این موضوع نکن. در مورد ذخیره تخمدان هم برای کسانی که ...

عه شما از کجا اطلاع دارین کارشون خوبه؟توکل بخدا فردابرم امیدوارم باز نپیچونن.دفعه قبل سونو انجام دتدم روز دوم پریودی رفتم.فعلا فقط گفتن شوهرت بیاد ازمایش بده

ممنون عزیز دلم.راستش میخواستم برم‌مطب دکتر نصر منشیش طفلک گفت باش بهت وقت میدم دوروز قبلش زنگ بزن من ...

به نظرم یه بار مطب دکتر نصر برو بهش بگو میخای زیر نظر ایشون باشی. هم برا تخمک کشی هم انتقال خودشون میان انجام میدن. فقط اینکه مطبش خیلی شلوغه الافی زیاد داره

خدایا شکرت
عه شما از کجا اطلاع دارین کارشون خوبه؟توکل بخدا فردابرم امیدوارم باز نپیچونن.دفعه قبل سونو انجام دتد ...

آخه منم همونجا رفتم انجام دادم قبلا بهتون گفته بودم یادتون نیست. 

عزیزم من ساروگیت هستم تمام مراحل آزمایشات و پانکچر رو کس دیگه انجام داده اطلاعی ندارم ولی میدونم که خیلی زمان میبره

خدایا شکرت
من تا ساری ۳ساعت فاصله دارم عزیز دلم .مگ شما اول شهرستان انجام دادین؟الان تو تهران نیستین؟

نه عزیزدلم تهران نیستم، من هم دو سال شهرستان وقت گذاشتم بعد تهران انجام دادم، 

واقعا مسافت و رفت و آمد یه بار برین و برگردین براتون عادی میشه، 

این تجربه منه از شهرستان ، متاسفانه داشتیم هردومون افسرده میشدیم و نتیجه نمی گرفتیم، 

هزینه هایی هم که داشتیم مرکز خصوصی بود و فرقی نداشت با تهران، فقط شاید ویزیت کمتر بود که فقط مام بخاطر سونو داملر هر بار هزینه ویزیت حدودا ۲ تا ۳ برابر میشد، اگه نه هزینه های دیگه یکسان بود 🌿 

خیلی ممنون از محبتت رعنای عزیزم.بسلامتی و دل خوش کوچولوتو بغل کنی گلم.دعا یادت نره برا همه دوستان و ...

خواهش میکنم عزیزدلم، 

حتما لایق باشم برای همه دوستان عزیزم موقع زایمان دعا میکنم، 

انشااله که هر که توی این مسیر هست به زودی زود نتیجه بگیره 🌿💚

ممنون گلم لطف کردین چه خوب که ۳تاانتقال دادن دکترتمیزی می گفت من نهایت دوتاانتقال میدم خدابراتون ...

😘

همه چی بستگی به شرایط داره، 😘 اره واقعا خدا خیرشون بده که ۳ تا برام انتقال دادن، 

گفتن اگه سه تاش گرفت باید بیای یکیشو ریداکت کنی، 

خواهش میکنم عزیزدلم،  حتما لایق باشم برای همه دوستان عزیزم موقع زایمان دعا میکنم،  انشاا ...

سلام رعناجان

به سلامتی انشاالله

کی عمل داری؟

من از دیروز دنبالچه ام درد داره وحشتناک، اصلا نه میتونم بشینم نه دراز بکشم. یعنی وضعی شده.

شما میدونی نقطه امن بارداری از چه هفته ایه؟ بچه هام از چه هفته ای به بعد اگر به دنیا بیان زنده می مونن؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام رعناجان به سلامتی انشاالله کی عمل داری؟ من از دیروز دنبالچه ام درد داره وحشتناک، اصلا نه میت ...

سلام عزیزدلم، 

کاش یه مشورت برای درد داشته باشی ولی فک نکنم موضوع مهمی باشه، چون ماشااله دوقلو هستن حتما فشار بیشتری به بدن وارد می کنن، 

از ۲۸ هفته من دیدم که مشکلی به وجود نیومده، فقط نارس هستن و نیاز به نگهداری ویژه دارن، انشااله که به موقع بغلشون میکنی عزیزدلم، بچه های بالای ۱ کیلو معمولا مشکلی براشون به وجود نمیاد و بعد هم خوب وزن میگیرن، نگران نباش انشااله که به وقتش میان بغل مامانشون 🙃

من سه شنبه عمل دارم عزیزدلم 🌞 محتاج دعای خیرتون هستم 💚🌿💚 دوشنبه باید برم کارهای پذیرش رو انجام بدم و سه شنبه هم برم برای زایمان 🙆‍♀️

واقعا هنوز هم فک میکنم خواب و خیاله، تا بغلش نکنم انگار باورم نمیشه 😁

این مسیر شیرینو برای همه دوستان منتظرم هر لحظه آرزو دارم 💚🌿