2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
اسکرین گرفتم بخونم ممنونم عزیزم

گلم روزهایی که امضای همسرت لازمه فقط باهمسرت برو

بزارپیش کسی بگو کاراداری داریم

روزهای دیگه تنهابرو

من انقدرمیبینم خانما ازشمال،سمنان،تنها بااتوبوس میان

خانمه میگفت خواهرم تهرانه صبح زودرسیدم رفتم پارک نرفتم خونشون ازکرمانشاه اومده بود گفتم خب میرفتی حالا یه چی می گفتی،گفت نه دنبالم کنجکاوی میکردن😁

یکیم ازشمال اومده بود تومرکزداشت درمورددکترم ازم میپرسیدمامانش زنگ زدکجایی گفت جلوتلویزیونم توخونه وای من غش رفتم

گفتم ایناازمن بدترن😁

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان خودم سر داداشم شکمش خیلی بزرگ بود انگار ۳.۴ قلو بود میگم شما وابسته ی نینی نمیشین؟ سختت ...

نه عزیزم آخه مال من نیست هیچ چیزش به چشم یه امانت میبینمش که باید بدم به صاحبش،بعد شما نمیدونی مامانش اینقدر خوب و مهربونه مگه آدم دلش میاد به این بچه که مامانش اینقدر منتظرشه وابسته بشه اصلا به خودم اجازه نمیدم

مامانت توهمون شهره؟ لباس گشادبپوش بگو تابستونه گرمه ۳ماه طاقت نمیاره الان شکمت کوچیکتره برو

بله عزیزم همینجان،ببینم چی پیش میاد با شوهرم مشورت کنم بازم توکل به خدا می‌سپارم به خدا

نه عزیزم آخه مال من نیست هیچ چیزش به چشم یه امانت میبینمش که باید بدم به صاحبش،بعد شما نمیدونی مامان ...

نمیدونم اخه من بچه ندارم رو همه بچه ها حس دارم 😁

اگه مثلا من اینکارو کنم رابطه مو با اون خانواده قطع نمیکنم که نینی رو ببینم😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای وای منو از رو تخت جا به جا کردنی تو همون اتاق عمل بهوش اومدم بقدری ترسیدم که حد نداشت درد هم خ ...

بله عزیزم تخمک کشی خیلی سخته واقعا من تجربه نکردم ولی همین که دیدم یجوری شدم ♥️

بله عزیزم تخمک کشی خیلی سخته واقعا من تجربه نکردم ولی همین که دیدم یجوری شدم ♥️

خدا شما و بچه های گلت رو حفظ کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه دیگه من اونجوری برام سخته بخوام ببینم گفتم اصلا نمیخوام ببینم

🥺🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40