2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عریزم به نظرم این دعفه عجله نکن و هم دکترت عوض کن هم مرکزتو برو مام اونجا از اول شروع کن پانکچر شو ا ...

عزیز دلم از نظر مالی برای شروع دوباره صفریم 

انتقال اولم دولتی بودم کلی تلاش کردم تا شوهرم راضی شد برم ابن سینا پولشو نداشتیم

مام که هزینه هاشم از ابن سینا بیشتره..

از کجا معلوم مشکل ایمنی نداشته باشم؟

کسی چیزی بهم نگفته

فقط یادمه پارسال یه آزمایش دادم 

دکتر گفت ایمنی بدنت خیلی پایینه وقتی باردار شدی از بچه کوچیکا دوری کن و همیشه ماسک بزن

ولی خب اره من همیشه مریضم 🥲 سرماخوردگی :/

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم خداروشکر که شوهرت درد میکنه منم کاملا میفهمم چی میگی اخه بدنه منم خیلی خیلی به دارو سریع و شدی ...

🫀😚

ممنون عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم از نظر مالی برای شروع دوباره صفریم  انتقال اولم دولتی بودم کلی تلاش کردم تا شوهرم راض ...

الهی عزیزم درست میگی هزینه ها کمر شکنه واقعا خب پس یکم به بدنت استراحت بده روحیت بهتر بشه من الان که انتقال دادم میفهمم چقدر سخته به خصوص جواب منفی از الان نابود شدم که منفی شد چیکار کنم انشالا خدا بهتون میرسونه همسرت وضعش خوب بشه دوباره شروع کن سنت هم که اوکی بالای 30 نیستی بگی کم مونده برام 

فاطمه جونم اگر فکر میکنی رحمت سرده یه دکتر طب سنتی خوب برو ضرر نداره کلا برای سلامتی بدن ادم خیلی خو ...

نمیدونم سرده یا ن 

ولی خب واقعا بعضی وقتا بی حد درد میگیره

بعضی وقتا عادی درد داره

بعضی وقتام اصلا درد نداره🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم وضعیتم همینه اگر جنین کم تشکیل بشه باید دوباره پانکچر کنم،دکتر گفت قبل از انتقال احتمالا دو سه م ...

خداروشکر وضعت شما بهتر از منه

من اندو زده دوتا تخمدان هامو چسبونده بهم

ایشاا..  با قرص برات حل شه ب عمل نرسه

خدا خفت نکنه الهه🤣 شوهرش درد نمیکنه🤣🤣

😂😂😂

من ندیده بودم تو چطوری دیدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی عزیزم درست میگی هزینه ها کمر شکنه واقعا خب پس یکم به بدنت استراحت بده روحیت بهتر بشه من الان که ...

۵ سال دیگه میشم ۳۰ ساله 🤪

تکلیف این ۳ تا جنین باقی مونده مشخص بشه دیگه بیخیال میشم تا ببینم چی پیش میاد برام

میگردم دنبال کار باز چند سال با کار کردن خودمو سرگرم میکنم🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵ سال دیگه میشم ۳۰ ساله 🤪 تکلیف این ۳ تا جنین باقی مونده مشخص بشه دیگه بیخیال میشم تا ببینم چی ...

انشالا این جنینا بگیره اگه قسمت بشه که دکتر عوض کردن اینا همش حرفه آدم از ناچاری این کارارو میکنه وگرنه اون بالایی باید بخواد که انشالا برات بخواد برا من دلشکسته هم دعا کن هیچ علائمی ندارم 😢

چی بگم والا خداکنه بخیر بگذره

خیر هست استرس نداشته باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بسلامتی انشاالله آی خدا امروز جوجه ها میان تو دلت ؟ سارای شما بچه داری عزیزم ؟ الهی دوقلوی ...

اره گلم

بچه دارم

تعیین بودم

کنسل شدجنینام کیفیت نداشت

د‌کترگفت داروهاتوقطع کن

پری شدی بیا

سیکل کوتاه انتقال بدم

جنین دارم باز

خدایابه امیدخودت🌺