2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیزم این دردا طبیعی.همین که لکه بینی نداری خیلی خوبه انشاالله جواب سونو خوب 

فدات شم ممنونم عزیزم 

ان شاءالله که خوب باشه

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم برا آندومتریوز چک شدی؟  معمولا دردهای شدید یکی از نشونه های آندومتروزه!

بعضی ماها درد ندارم 

مثلا مثل اینماه که انتقالم منفی شد و پریود شدم

درد نداشتم اصلا ، فقط خونریزیم زیاد بود بیشتر دفع لخته

چطوری باید برسی کنم عزیز ؟ ازمایشه یا سونو؟

خب تو این سونو هایی که تو این چندسال رفتم چیزی نگفت

این انتقالمم رحمم ۳ خطی بود

من فکر میکنم بیشتر رحمم سرده ک درد دارم نمیدونم دیگه🥲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ؟ انشاله جواب سونوگرافیت عالی باشه و از این به بعد بارداری راحت و خوبی داشته باشی . ...

مممنون عزیزم 

دیشب با دکترم تماس گرفتم گفت اگه بتونی کسی بیاد خونه ازت سونو کنه یا برو بیمارستان رضوی 

منم یه سرچ تو نت کردم زده بود سونو گرافی در منزل 

زنگ زدم شرح کاملمو گفتم گفتن امروز میان خونه برا سونو 

هزینه شم گفت ۱۶۰۰ میشه

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم بعضا ممکنه جنین تو شرایط آزمایشگاهی به بلاست نرسه اما تو رحم به رشدش ادامه بده....  یعنی ...

عشقم انتقال اولم تو بیمارستان دولتی بود 

۳ تا جنین ۳ روزه بلافاصله بعد پانچر انتقال دادم

ولی درد خیلی داشتم تو خواب هم ناله میکردم🥲

گرید اونارو نمیدونم چند بود

انتقال دوم و سوم ابن سینا بودم که گذاشتن به بلاست برسه

اخه جنین شناس تاییده میده که به بلاست میرسه

ولی همینجوری ۹ تا از جنین هامو نابود کرد 

۳ تا دیگه دارم ولی دلم بهشون خوش نیست :(

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ضمنا خوب وقتی کاریوتایپ سالمه یعنی از نظر ظاهری کرومزوها سالمن یعنی کاریوتایپ فقط از نظر ظاهری بررسی ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297176671

عشقم جنین رو برسی نکردیم

فقط خودمو همسرم رو چک کردیم منظورم ما آزمایش دادیم

جنین بدست اومده رو چک نکردن

من رو این موضوع خیلی شک دارم که جنین مشکل داره!!

اخه مامان بابای من دختر عمو پسر عمو و دختر خاله پسر خاله هستن :)

ولی ما تو فامیل مشکل بچه نداشتیم نه سقط نه مشکل خاصی فقط تیرویید داریم 

مادرشوهر و پدرشوهرم 

پسر دایی دختر عمه هستن

مادرشوهرم ، شوهرمو بعد ۲ سال باردار شد بدون جلوگیری

بعد از شوهرم باردار نشــــــــد تا ۲ تا سقط 

بعد یه دختر باردار شد وقتی بدنیا اومد مریض بود ۶ ماه بعد هم فوت شدن

اما بعد اون برادرشوهرم باردار شدن الان ۱۶.۱۷ سالشه

بعدش خواهرشوهرم اومد که الان ۱۳.۱۴ سالشه

بدون مشکل هستن :)

مادرشوهرم تعریف میکرد میگفت دکتر اینا که رفتیم گفتن پدرشوهرت ضعیفه 🤷🏼‍♀️

در نهایت منو همسرمم فامیل هستیم ولی فامیل خیلی دور

حتی فامیلی هامونم یکیه 😂

ولی هم از طرف پدرشون فامیلیم هم از طرف مادرشون

ما خیلی تو هم و پیچیده ازدواج میکنیم

حالا بنظرت ممکنه جنین مشکل داشته باشه؟

و ممکنه گرید شون بعد پانچر که تشکیل شد بهم گفتن آ هستن

با این گرید مشکل باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برای داروهای هورمونی که این دوران استفاده کردی طول میکشه بیرون بره فقط خدا کنه اطرافیان این م ...

🥲 من تا میگم عوارض داروهامه شاکی میشن😂🤷🏼‍♀️

کلا بدنم به هورمون واکنش نشون میده

قبل اونم همینطوری بودم

خدارو شکر جدیدا همسرم درک میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بعضا ممکنه جنین تو شرایط آزمایشگاهی به بلاست نرسه اما تو رحم به رشدش ادامه بده....  یعنی ...

سلام انا جون خوبی عزیزم من دیروز رفتم دکتر برای تعیین تکلیف انتقال که اونم من گفتم خانوم دکتر من معده درد داشتم و رفتم سونو گفتن کیسه صفرا دیواره ش آهکی شده در موقع ناشتا دیواره صفرا هفت میلی هستش 

برگشت گفت بهتره لاپارا بشی یا از دکتر کبد و گوارش نامه بیاری چون موقع بارداری صفرا لجن میاره و درد داره تو که با این صفرا درد گرفتی اونم بیاد روش اذیت میشی باید موقع بارداری لاپارا بشی 

دیشب به حدی گریه کردم که تصورش هم نمیتونی بکنی آنا همسرم هم رفته بود آزمایش اسپرم داده بود. سر خود جواب اونم خیلی خوب نبود هم عفونت داشت هم تحرک سریع صفر 

نمیدونست فکر خودشو بکنه یا منو آروم بکنه 

الان موندم چیکار کنم برم از پزشک گوارش بپرسم ببینم میشه با دارو کنترلش کرد و لاپارا نشم بخاطر هزینه و دردش یا بیخیال دکتر بشم 

من تو نی نی سایت خیلی گشتم بودن خانومایی که با وجود حتی سنگ صفرا بارداری سالمی داشتن نمی‌دونم چیکار کنم خیلی درمونده شدم اگه از سونو سر میارین براتون بفرستم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عشقم انتقال اولم تو بیمارستان دولتی بود  ۳ تا جنین ۳ روزه بلافاصله بعد پانچر انتقال دادم ولی ...

عریزم به نظرم این دعفه عجله نکن و هم دکترت عوض کن هم مرکزتو برو مام اونجا از اول شروع کن پانکچر شو ادامه بده حتما نتیجه میگیری به نظر من جنینات مشکل داشتن این دعفه که نگرفت دیروز ی کلیپ نگاه میکردم از دکتر نصر در مورد شکست مکرر ای وی اف که میگفت اگه رحم خوب باشه ایمنی مشکل نباشه حتما باید جنین بررسی بشه که بخاطر جنین نمیگیره

دخترا کسی بوده مثل من که مشکل صفرا داشتن باشه و بارداری و به راحتی گذرونده باشه ممنون میشم جواب بدین 🙏🙏🙏🙏⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
🥲 من تا میگم عوارض داروهامه شاکی میشن😂🤷🏼‍♀️ کلا بدنم به هورمون واکنش نشون میده قبل اونم همینطو ...

عزیزم خداروشکر که شوهرت درد میکنه منم کاملا میفهمم چی میگی اخه بدنه منم خیلی خیلی به دارو سریع و شدید واکنش نشون میده مخصوصا داروهای هورمونی   ایشاله دیگه اصلا احتیاج به اینا پیدا نمیکنی قریونت برم 

بعضی ماها درد ندارم  مثلا مثل اینماه که انتقالم منفی شد و پریود شدم درد نداشتم اصلا ، فقط خون ...

فاطمه جونم اگر فکر میکنی رحمت سرده یه دکتر طب سنتی خوب برو ضرر نداره کلا برای سلامتی بدن ادم خیلی خوبه داروهاشون من که راضی بودم به همسرم هم دارو داد 

دخترا کسی بوده مثل من که مشکل صفرا داشتن باشه و بارداری و به راحتی گذرونده باشه ممنون میشم جواب بدین ...

عزیزم سنگ صفرا با طب سنتی کاملا قابل درمانه. من یکی از دوستانم صفراش سنگ سازه، دکتر گفته بود باید عمل کنه ولی با طب سنتی همه سنگاش دفع شد و فقط یه دونه اش مونده الان.

گفت بیش از ۱۰۰۰ تا سنگ دفع کردم که طبیب گفته بود تمام سنگهایی که در هر مجاری گیر کرده یا ایجاد شده با این روش دفع میشه. 

پس غصه نخور

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم خداروشکر که شوهرت درد میکنه منم کاملا میفهمم چی میگی اخه بدنه منم خیلی خیلی به دارو سریع و شدی ...

خدا خفت نکنه الهه🤣

شوهرش درد نمیکنه🤣🤣

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....