2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
گلم امروز آز دادی؟

اره عزیزم شکرخدا دوبرابر شده بود ولی بازم گفت کمه باید هم آز رو دوشنبه تکرار کنی هم سونو بشی برام دعا کن انشاالله خودتم مثبت بشس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من اومدم خونه الان  خبر خوب اینکه خداروشکر  قلبش میزد یکی یه دونه 😍😍😍😍🤲&n ...

سلام عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر. چقد خوشحال شدم برات. الان هفته چندمته؟ و قشنگ برام توضیح بدن لکه هات از روز چندمت شروع شده و به چه شکل بوده میخوام با خودم مقایسه کنم

اره عزیزم شکرخدا دوبرابر شده بود ولی بازم گفت کمه باید هم آز رو دوشنبه تکرار کنی هم سونو بشی برام دع ...

خداروشکرکه دوبرابرشده ان شاءالله خیره ومثبته

چندبودبتا؟

خدایابه امیدخودت🌺

واااای چرا سایت نمیشد اومد؟؟ همش دلم پیشتون بود ک ازمایش و سونو داشتین

چه خبرا؟؟؟؟

صفحه هام عقبه تا بیام برسم قلبم میاد تو دهنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان توروخداجواب بدین😥😥😥🙏🙏🙏 همسرم رفته مسافرت کاری سه شنبه ظهرمیرسه من سه شنبه صبح پی آرپ ...

سلام عزیزم نه نیازی به رضایت همسر نیست 

من پی آر پی انجام دادم قبل انتقال 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
 سلام عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر. چقد خوشحال شدم برات. الان هفته چندمته؟ و قشنگ برام توضیح بدن ...

سلام گلم اره واقعا خداروشکر ان شاالله این هماتوم هم جذب بشه گفت شیش هفته و چهار روز من صبح خیس شدم فک کردم از شیاف دیشب اومده بیرون تمیز کردم دیدم قهوه ای بعد شیاف گذاشتم دراز کشیدم خابم برد بیدارشدم تمیز ک میکردم خودمو همون مواد شیاف میومد بیرون توش یکم قهوه ای بود الآنم یکم به زردی میزنه ولی من کمردرد دارم دکتر گفت طبیعیه ولی خب خوب نیست دیگه استراحتم دکتر هم ک سونو کرد بعد ک دستگاه رو آورد بیرون اصلا قرمز و قهوه ای نبود خداروشکر ولی گفت هماتوم داری لک بینی هم برا هماتوم بود حالا مادرشوهرم میگه بعضی ها سر تاریخ پریود لک میبینن یا سر پنجاه روز یا شصت روز ک میشن لک میبینن

دندونم خمیر دندون میزارم خوبه و اب نمکم خوبه چاره ایی ندارم آز دادم عزیزم شکر خدا دوبرابر شده بود او ...

الهیییی شکر😍😍 ان شاالله ی سال دیگه از شیطونیاش بیای غر بزنی😍🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واااای الهه جان منم دقیقا توی واژنم تکون میخوره انگار مستقیم لگد میزنه به سرکلاژم منم خیلی ترسیدم نم ...

سحر جان من دقیقا تا یه روز حالم خوبه میگم خداروشکر روحیم بهتر میشه یه اتفاق جدید میافته ، کل دیروزو حتی توی  تخت هم تکون نخوردم از ترسم یعنی حتی میترسیدم این پهلو اون پهلو بشم . امروز خدارو صد هزار بار شکر از صبح بهتره . شما در چه حالی ؟ کمتر شده ضربه های پایین ؟ 

من تا حالا چند سری پانکچر و انتقال انجام دادم،خپ عوارض که داره ولی دوست داشتم صاحب اولاد بشم عوارضشم ...

ممنون گلم از محبتت.نمیدونم چرا گعتن باید عکس رنگی هم بگیرم میترسم.همم خیلی دارن وقت تلف میکنن گفتن ۴تیر تازه شوهرت بیاد برا ازمایش و خودمم هیچی .نه ازمایش نوشتن نه هیچکاری.فقط گفتن برو شهر خودتون چمیدونم چه ازمایشی لازم باز گیر ندن چرا ازمایشتو نیاوردی و بهونه بیارن.مسافت ریاد واقعا اذیت کننده مسیر

سلام عزیزم من اومدم خونه الان  خبر خوب اینکه خداروشکر  قلبش میزد یکی یه دونه 😍😍😍😍🤲&n ...

الهییییی شکررررر😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر

خداروشکرکه دوبرابرشده ان شاءالله خیره ومثبته چندبودبتا؟

انشاالله ۳۷ بود شده ۸۵

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏