2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
امروزرفتم بیمارستان برگه روبدم براروزانتقال بعدش برم سرکار اونجا گفتم امپول پروژسترون وانوکساروبر ...

چقد خوب من که اگه ببینی اندازه یه سکه بیشتر کبود وحشتناک شده نمیدونم بتونم فردا بزنم اونطرف یا ن جای عضلانی هم دست مادرشوهرم خوبه ولی خب دیگه من الان یه ماه روز دوتا میزنم سفت و کبود شده و همچنان باید بزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه‌روزخوبی‌بود.انشالله‌پروانه‌جون.هم‌مثبت‌شدن

میان‌خوشحال‌ترمون‌میکنن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چقد خوب من که اگه ببینی اندازه یه سکه بیشتر کبود وحشتناک شده نمیدونم بتونم فردا بزنم اونطرف یا ن جای ...

باورکن فکرکردم نزد انقدر خوب زد

اولشم گفت پروژسترون روغنیه بایداروم زد

اما خودش سه سوته زد🤣🤣

خدایابه امیدخودت🌺
نگران نباش ریلکس باش بخند شادباش هماتومو اکثرای وی افیادارن یه سری یکی ازبچه هابودمی گفت یهوخونر ...

دیگه سپردم به خدا تا الان برام خیر بوده ان شاالله تا آخرش هم خیر باشه 

خداروهزارمرتبه شکر واقعا ان شاالله ک بمونه برام تا آخر این هماتوم هم جذب بشه ان شاالله 

تغذیه و کار خاصی نمیخاد برا جذب هماتوم؟

دوستان توروخداجواب بدین😥😥😥🙏🙏🙏 همسرم رفته مسافرت کاری سه شنبه ظهرمیرسه من سه شنبه صبح پی آرپ ...

اینوجواب بدید لطفا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😥😥😥😥😥😥😥

خدایابه امیدخودت🌺
دیگه سپردم به خدا تا الان برام خیر بوده ان شاالله تا آخرش هم خیر باشه   خداروهزارمرتبه شک ...

دکترگفت استراحت کن یانه؟

بازسایتاروبخون

من چون زیاداطلاعات ندارم اشتباهی راهنماییت نکنم

ولی خیلیارودیدم ازخونریزی ترسیدن بعدمتوجه شدن هماتومه امابچشون سالم دنیااومده

خدایابه امیدخودت🌺
باورکن فکرکردم نزد انقدر خوب زد اولشم گفت پروژسترون روغنیه بایداروم زد اما خودش سه سوته زد🤣🤣

دمش گرم خداروشکر دردت نگرفته 

ان شاالله بری برا انتقال و بچسبن بهت سالم و سلامت دنیا بیان 🤲🤲😍

دمش گرم خداروشکر دردت نگرفته  ان شاالله بری برا انتقال و بچسبن بهت سالم و سلامت دنیا بیان 🤲🤲 ...

ان شاءالله

دعاکن برام بارداری

دعاکن تو۸تاچندتاپسرباشه

گفت تاروزانتقال مشخص نمیشه😥😥

خدایابه امیدخودت🌺
دکترگفت استراحت کن یانه؟ بازسایتاروبخون من چون زیاداطلاعات ندارم اشتباهی راهنماییت نکنم ولی خیلیا ...

گفت استراحت کن قبلشم من استراحت داشتم فقط برا دکتر بیرون میرفتم و فقط یه روز پیاده روی کردم کوتاه دیگه از امشب خودمو تا دو هفته دیگه ک دکتر دارم میدوزم به تخت