2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
سلام گلم خوبی رفتی سونو؟؟ چی شد من نبودم ببینم

فدات بشم رفتم گفت ما رو دوقلو که قلبشون دیده شده حساب میکنیم مگه سونو گرافیست خدای که میدون قلبش کی ایست میکنه

الان وقتی به تو و معجزه ی خاله فکر میکنم امیدوار میشم

من هیچوقت بهت نگفتم ولی اصلا امیدی به بارداری سالمی برات نداشتم.خدا شاهدا تا انتی که رفتی خیالم راحت شد

حالا امروز همش به بارداری تو فکر میکنم میگم خدا همون خداس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. به یادت بودم چکار کردی؟ نطر دکترو پرسیدی؟

سلام گلم خودم ک راهم دوره نرفتم مطب اما دوستم رفت گفت ب دکتر گفتم گفته ۳۵خوبه پساری نمیخاد الانم دارم استراحت میکنم زیاد حموم نمیرم ببینم میاد بالا دعاکن برام دیگه نیاد پایین 🙏🙏

سلام سحرجان شما پرولوتون خارجی استفاده میکنی یا ایرانی؟ من دکترم تاکید کرد خارجی بگیرم، با چه دردس ...

سلام بهاره جونم من ایرانی میزنم دکتر گفت خارجی پیدا نمیشه منم اصلا دنبالش نگشتم من مثل بقیه پروژسترون ها میدم همسرم بزنه ولی شنیدم پورلوتون خارجی دردناکه بیرون بزنی بهتره

فدات بشم رفتم گفت ما رو دوقلو که قلبشون دیده شده حساب میکنیم مگه سونو گرافیست خدای که میدون قلبش کی ...

عزیزم یعنی دو قلو شدن خدارو شکر 😍چراقلبش خدایی نکرده ایست کنه چه چیزا الکی دلتو بد نکن خدا همون خداست خودش داده خودشم مواظبه  من اولا بیمارستارن میرفتم برا تکرار ازمایش هی میگفتن وای چه کمه بهداشت میگفت خارج رحمی نباشه حتی حتی سونو ک میرفتم میگفتم نکنه بگن قلب نداره اما خداروشکر شد برا خدا کار نشد نداره کارخوبه خدا درست کنه یه خدایی داریم قربونش برم خودش هوامونو داره بسپرش ب اون 

عزیزم یعنی دو قلو شدن خدارو شکر 😍چراقلبش خدایی نکرده ایست کنه چه چیزا الکی دلتو بد نکن خدا همون خدا ...

اره عزیزم سه قلو شده یکیش به نظر میاد پوچه

یکیش قلبش ضعیف میزد تو سونو

دکتر سونو گفت انگاری میخواد وایسه

امروز دکتر گفت سونو کن گفت دیگه لازم نیست تا انتی

چون هفته پایین باید واژینال بشی با شرایط تو نه