2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خداروشکر کوچولوت سالمه😍😍 نگران نباش منم همش دلم درد میکنه به دکتر هم میگم میگه رحم داره بزرگ میشه ...

مرسی عزیز دلم ، سحر جان دردش با روزای قبل فرق میکرد نگران شدم که خداروشکر به خیر گذشت   

فداتشم دیشب طفلی خواب بد دیده یکم دلنگرانه🥹 میگه تو شهر بازی بودیم بلیط وارد شدن به شهر بازی این ...

الهييي

انشالله مثبت ميشي و تمام اين دلنگراني ها و استرس ازتون دور بشه عزيزم

شوهر من از روز انتقال استرس داشت

مثبت شدم استرسش بيشتر شده من الان بيشتر نگران اونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتر خاکبرسرم یه جنینمو میخواد بلاست کنه هر کی پیاممو دید یه صلوات مهمونم کنه بلاست بشه اگه ن ...

عزیزم نگران نباش انشالا همه چی خوب پیش میره 

برات آیت الکرسی میخونم 

مرسی عزیز دلم ، سحر جان دردش با روزای قبل فرق میکرد نگران شدم که خداروشکر به خیر گذشت    

خداروصدهزار مرتبه شکر 🥰🥰 فکرکنم تا به اخر بارداری برسیم پیر بشیم از استرس 

من دکترم گفت شیاف همچنان واژینال بزارم وقتی میزارم خیلی دردم کم میشه

اترین جان ژیانم اره گلم فردا میرم آزمایش 

😁😁

انقد خندم گرفت روژان جون🤪🤪

ژیان و روژان😍😋

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای خدا😍😍😍😍

شوهرم طفلی خیلی بچه دوست داره

همش تو فکرشه 

بعد گاهی انقد ناامید میشه....

باز با حرفام سریع آروم میگیره😁😎

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروصدهزار مرتبه شکر 🥰🥰 فکرکنم تا به اخر بارداری برسیم پیر بشیم از استرس  من دکترم گفت شیاف ...

اره به خدا سحر جان ، من میخوام دستگاه سونی کید بخرم یه وقتایی که استرس میگیرم صدای قلبشو بشنوم . عزیزم بعد سرکلاژ شیافو واژینال میزاری ؟ میشه ؟ من کلا از اون قسمت بدنم میترسم از بعد عمل 

چرا این ریسکو پذیرفتی پروانه احمق که ی جنین بخواد بلاست کنه انشاالله بلاست میشه عزیزم بزار نذر ال ...

اره والله خیلی چونه زدم خیلی بهش گفتم ولی قبول نکرد و داروهامو داد گفت به سلامت خدا خیرت بده 

انشالله نینیم منو ترک نمیکنه حداقل انتقال بدم ۱۴ روزم حس خوب مادرانگی میچسپه

مال منم فقط بلده املت درست کنه و ظرف بشوره و تمام 

😋😋😋

یاد میگیرن کم کم ...

حالا برعکس پدرشوهرم خونه ۲۰۰ متری دارن که ۳ طبقه هست و مال خودشونه یعنی وسایل دارن و ۳ طبقه به هم وصله جدا نیست بدن مستاجر

فکر کن... کل اون خونه رو جارو می‌کنه از منم بهتر

خیلی تمیزه 

ظرف میشوره یه ذره لک اب هم تو سینک نیست😄🤌

من باید برم خونه داری رو از اون یاد بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهييي انشالله مثبت ميشي و تمام اين دلنگراني ها و استرس ازتون دور بشه عزيزم شوهر من از روز انتقال ...

😂😂😂

از دست این شوهرامون

1
5
10
15
20
25
30
35
40