2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست گذاشتی شما

بله عزیزم من گذاشتم منفی شد 

ولی خب هم جنینام ۴ روزه هستن

هم یکم تنبلن 😄

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شما چه حالتی داری از بارداری

من زیاد تا دلت بخواد 😂

اما خب من بدنم کلا جوریه به هورمون واکنش نشون میده

الانم که کلی دارو هورمونی مصرف کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم چم شده دیگه مثل سابق حوصله دکتر رفتن ندارم و زود دلم میگیره و گریه م میگیره الان هم اذان و شنیدم گریه م گرفت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میشه اینجایه مرکزخوب برایivfتوی تهران معرفی کنین؟

عزیزم مام،ابن سینا،رویان اینا مراکز خوب تو تهران هستن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من زیاد تا دلت بخواد 😂 اما خب من بدنم کلا جوریه به هورمون واکنش نشون میده الانم که کلی دارو هورمو ...

عزیزم از الان تبریک میگم جونم 😍😍😍

سلام مامان پاتمه خوبی یکم دلم گرفت دیگه واقعا کم آوردم انشاالله خدا باز مثل همیشه کمکم میکنه  ...

الهی قربون دلت برم که گرفته 

نبینم غمگین باشی 

برای آرامش دلت و حاجت رواییت ایت الکرسی میخونم ♥️😘

وای آره اگه اینجا نبود من دق میکردم🥺

همه ی تایمم رو اینجام 🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم چم شده دیگه مثل سابق حوصله دکتر رفتن ندارم و زود دلم میگیره و گریه م میگیره الان هم اذان و ش ...

الهی دورت بگردم 🥺♥️

انشالله آخرین بارته و نتیجه تلاش هاتو میبینی عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40