2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله، خدا از زبونت بشنوه عزیزم  نه ده سال پیشم ی بار انتقال دادم مثبت شدم ولی  هفت هف ...

انشالا اینبار مثبتی و تا آخر به خوبی پیش میره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله الاجون ژل شستشو 

من راضی بودم چون یه مدت ک گدشت بعد شیاف خارش میگرفتم ولی با اون اروم میشد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه هامن من امروز ۷ انتقالمه الان ترشح قهوه ای داشتم خیلی استرس گرفتم به نظرتون شیافمو اضافه کن ...

ای جاان ان شالله لک لانه گزینی باشه و نشونه مثبت شدن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین عزیزم ظرفیت آدما خیلی باهم فرق داره من نمیگم همسرم داره کاره خوبی میکنه ولی خودمم خیلی جاها مقص ...

چقد خوبه که ی طرفه ب قاضی نرفتی عزیزم. این نشونه کمالاته. ان شاالله خیره .  ان شاالله ک خییییلی زود مامان بشی و دیگه حرفی از ..‌ نباشه تو زندگی تون🥰

چقد خوبه که ی طرفه ب قاضی نرفتی عزیزم. این نشونه کمالاته. ان شاالله خیره .  ان شاالله ک خییییلی ...

ممنون عزیزم  نظر لطفت !نمیتونم منکر خوبی‌اش بشم اگه خوب نبود که دوسش نداشتم و برا زندگیم تلاش نمیکردم هرچند داره با خودخواهی داره خرابش میکنه !انشالا هممون مثبت بشیم راحت بشیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ببین عزیزم ظرفیت آدما خیلی باهم فرق داره من نمیگم همسرم داره کاره خوبی میکنه ولی خودمم خیلی جاها مقص ...

😔😔اخه چرا..

اگه زندگیتو دوس داری بیشتر تلاش کن..و دل و فکرشوهرتو تغیر بده..

خوشی کنید و از لحظات لذت ببرین