2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
میخوای به دکترت بگو اونو میخوری دردسر نشه من عادنمه داروها رو دستکاری کنم حتی برایه تخمک کشی رو هم ک ...

😁😁😁

هرچی خیره همون پیش میاد حتی اگه دستکاری کنیم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببخشید عزیزم 😂😂 من پیام قبلا طوطیا جانو ذخیره کردم گفته بودن قبل انتقال  ینی یکی دوساعت قبل ...

نه هنوز دور ور مرکز میگم شوهرم بره برگرده شاید اونجا پیدا بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من روز دوم پریود سونو شدم برای انتقال وبلافاصله بعد از شروع قرص  استرادیول پریودم قطع شد 

این طبیعبه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
قرص پیروکسیکام براچیه؟

دقیق متوجه نشدم

برای شل شدن عضلات هست که اذیت نشی موقع انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم انشاءلله به سلامتی فردا بری برای انتقال با روحیه خوب برو خدا هم هواتو داره بسپار به خودش ...

ممنون مهربونم🥹🥹

انشالله موجش برگرده به خودت و زندگیت🩵🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مامان کوچولو. به امید خدا امروز شروع مادریته.پیش به سوی موفقیت. برات صلوات میفرستم

☺️☺️

ممنون عزیز دلم انشالله حاجت روایی خودت🥹😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم صبحت بخیر انشالله انتقال بخوبی انجام بشه‌ مامان شدنت مبارک باشه😍😍😍😍😍😍❤️

سلاااااااااام قشنگم صبح شماهم بخیر 😃

ممنون مهربونم🩷 انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم امیدوارم آخرین انتقالت باشه نی نی های خوشکلت بچسبن ب دل مامانشون  ۱۰۱صلوات میفرستم ...

🥹🥹🥹

دورت بگردم من ژیان جونم

انشالله چند روز دیگه برات خوشحالی کنیم و تا آخرش بمونه برات 🧿🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلم صبحت بخیر ، انتقالت به سلامتی امروزه ؟ دارم برات حمد میخونم 

مررررررسی الهه جووونم😚😚

خدا نینی قشنگت رو برات حفظ کنه

انشالله بارداری سالمی رو تااخرش تجربه کنی و زایمان راحتی داشته باشی💜🩷

آره فداتشم امروزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مررررررسی الهه جووونم😚😚 خدا نینی قشنگت رو برات حفظ کنه انشالله بارداری سالمی رو تااخرش تجربه کنی ...

عزیز دلم انشاله بهترین ها در انتظارته   خیلی خوشحال شدم که امروز به سلامتی انتقال داری   

عزیز دلم انشاله بهترین ها در انتظارته   خیلی خوشحال شدم که امروز به سلامتی انتقال داری   ...

😚😚😚

عزیز دلمی

خخخ گفتن ۸/۳۰ مرکز باشیم 

داره ۹ میشه من هنوز تو مترو ام

استرسم ندارم😃😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40