2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
مرسی قشنگم واسه دعای قشنگت  امروز روز ۵م انتقالمه لطفا برام دعا کن  بچه هم ندارم

عزیزم اصلا بهش فکر نکن واسه جوجه هات  آیت الکرسی بخون. باهاشون حرف بزن. مثبت فکر کن انشاالله مثبتی

خدایا شکرت
داروهامو که باید شروع کنم داخل امتحانامه ولی انتقال بعد امتحان میفته فقط تو امتحانام که دارو دارم تح ...

نترس منم انتقالم تو امتحانا بود

زایمانمم تو امتحانام بود😅

انشاالله برای تو هم اینجوری میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی قشنگم واسه دعای قشنگت  امروز روز ۵م انتقالمه لطفا برام دعا کن  بچه هم ندارم

انشاالله به حق شش ماه امام حسین انتقالت مثبت باشه عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اوووف خدارووووووووشکر😍😍😍😍😍 حالا جیییییییییغ ، دست 😍🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍❤️👏 خداروووشکر‌ . روز دختر ...

قربونت دوست نازنینم 

انشالله که بحق حضرت رقیه بزودی بیایی بگی رفتم صدای قلب بچه ام شنیدم😍😍😍

نترس منم انتقالم تو امتحانا بود زایمانمم تو امتحانام بود😅 انشاالله برای تو هم اینجوری میشه

انشاالله عزیزم 

به کوچولوها بگو واسه خاله طوطیا سفارشی دعا کنن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان عزیزم الان از اکو‌ و سونوی انومالی اومدم دو تاش خداروشکر خوب بود از ته قلبم برای همتون دعا کر ...

عزیزم خیلی مبارک باشه من دخترام پشت سرهم بودن همه فکر میکردن دوقلوهستن لباسهای گوگولی و گل سرهای ست براشون میزدم همیشه همه جا همه نگاشون میکردن یا از بچه ها عکس میگرفتن

خیلی روزهای قشنگ و دوست داشتنی در پیش داری

انشالله به سلامتی بغلشون میگیری و هی براشون تل و کش و دامن گوگولی می‌خری و از همه دل میبری  

دوستان عزیزم الان از اکو‌ و سونوی انومالی اومدم دو تاش خداروشکر خوب بود از ته قلبم برای همتون دعا کر ...

خدارو شکر ک خوب بود مبارکت باشه عزیزم برا منم دعا کن خوب باشه 😍اکو قلب چقدر شد؟  

عزییییییز دلم😂😍😍 الهی فقط گریه هاتم گریه شوق باشه ازین ببعد🥰

😍😘

همچنین جانِ من🩷

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله عزیزم  به کوچولوها بگو واسه خاله طوطیا سفارشی دعا کنن

چشم خاله جون

ایشالا سال دیگه دوتا وروجک شیطون دو سه ماهه داشته باشی😍

من تا تو و الا زایمان نکنید نمیرم از اینجا😈

من نصف امتحانامو تو مرکز بیمارستان خوندم نصف امتحانامو وسط خونریزی که بعد مثبت شدن کردم دادم

برای زایمانمم امتحانام تموم شد چند روز بعدش رفتم زایمان

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚