2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047791 بازدید | 684625 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته عزیزم ،اتفاقا دیشب تو ی تاپیکی میخوندم ی خانمی هیچ علایم نداشت ولی مثبت شده بود خداروشکر توکل ...

فقط‌ استرس نداشته باش وجانب احتیاط داشته باش بقیه ش بسپار بخدا خودش عزیزم

میدونم خیلی خیلیییییییی سخته که ادم بیخبره

مخصوصاً برای ماها که بارها شکست خوردیم تو این راه

امیدوارم خدا سختیات تموم کرده باشه.ومامان شدی 

عزیزم اصلا فکرت رو درگیر علایم نکن چون واقعا نمیشه قضاوت کرد. هم میتونه بدون علامت + بشی هم با علامت ...

سلام آنا جون خوبی ؟درسته عزیزم 

،ممنون که جواب دادی گلم❤خیلی التماس دعا دارم🙏🙏🙏

الهی و ربی من لی غیرک
والله برایه شوهر منو تکرار نکردن مورفوژی داشت ولی برایه دهداشمو دی اف ای داشت تکرار کردن گویا دی اف ...

به نظرتون روز چند پریودی برم واسه تقویتی ؟ سونو هم میکنن وضعیت تخمدان رو بفهمن یا نه فقط تقویتی میدن

میگم میشه در مورد پی ار پی بگی میترسم کمی هزینش درد داره شرایط خاصی داره 

من pbmcرفتم گفتن مثل prpهست 

دو روز قبلش رفتم خون دادم البته باورند خیلی بزرگ خون کشید مواظب باش ضعف نکنی به ما گفتن ناشتا در صورتی که لازم نبود 

بعد رفتیم نمونه رو گرفتیم بردیم مثل معاینه برای پاپ اسمیر هست 

دستگاه گذاشت و تو یک ثانیه تزریق کرد 

فقط‌ استرس نداشته باش وجانب احتیاط داشته باش بقیه ش بسپار بخدا خودش عزیزم میدونم خیلی خیلیییییییی س ...

باشه گلم سعی خودمو میکنم شما هم برام دعا کنید شما مادری و دعاتون پیش خدا ارج و قرب داره 🙏ممنون عزیزدلم سپردم بخدا انشاالله خودش نظر کنه بحق قران🤲❤

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم توام میخوای پانکچر کنی؟ اینا که میخورین عالیه همش فقط ویتامین D هم بخورین هر دوتون من خودم هر ...

شما کی میرین تو سیکل پانکچر منم تازه ازمایشامو دادم قراره انشالا ماه بعد برم توسیکل پانکچر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نهال.یتامین ای کم میخوری من طبق عادت یروز درمیون میخوردم 5انتقال دیدم رو دارو نسخه پزشکم زده روزی د ...

آترین جان دوزش چنده اونی که هر روز میخوری؟

من ویتامین E 400 میخورم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
به نظرتون روز چند پریودی برم واسه تقویتی ؟ سونو هم میکنن وضعیت تخمدان رو بفهمن یا نه فقط تقویتی میدن

والله بسته به دکترت ه خیلیا سنو میکنن ولی دکتر من اهل سنو نیست زیاداول تا سوم وقت بگیر اگه خواست سنو کنه به مشکل نخوری

سلام دوستای عزیزم صبحتون بخیر انشالله که همتون خوب باشین سحر جان به امید خدا که امروز همه چی تو اکوی ...

خیلی خوشحال شدم میبینم با روحیه قویتر داری ادامه میدی عزیزم!منم ۹تا جنین دارم تهران ولی بنا به دلایلی میخام توشهر خودم از اول پانکچر کنم فک کنم باهمیم انشالا😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭