2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممنون عزیزممم فدای مهربونیت اولین انتقالم هست ولی خودم اصلا مشکلی نداشتم خیلی امید داشتم

عزیزم انتقال جنین در شرایط همچی عالی فقط 40درصد اونم بستگی به سن داره 

انشاالله خدا غافلگیرت کنه با آزمایش مثبت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقالیا عزیز بیاین از علایماتون بگین

من کماکان درد پری دارم معدم اذیته از قرصا...و چیزی که خیلی اذیت میکنه اینه که من با بالا رفتن پرژسترون بدنم بی نهایت هوس ترشی حات میکنم که از روز انتقال تا الان که 9روزن  4کیلو کوجه سبز خوردم چون هیچ میوه ی شیرین دوست ندارم 4موز 

البته آوکادو یا یدونه آناناس هم خوردم تا دیروز 

الآن از گوجه سبز ردم دلم قره قروت میخواد.😭راستی از دیروز

کف پای راستم درده

الهی خیر باشه

بیاین یکم حرف بزنین دلم پوسید

🔴 هر روز یک سلام و یک حاجت

🟢 آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی (رحمه الله) به شاگردان خود توصیه می کردند :

🔵 هر صبح که از خانه بیرون می آیید ، یک سلام به حضرت صاحب الامر علیه السلام عرض کرده و یک حاجت بخواهید.

#امام_زمان

#توسل

اینم رزق معنوی امروزمون😍

خودم همین الان خوندمش خیلی خوشم اومد گفتم شما عزیزان هم بهره ببرید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
انتقالیا عزیز بیاین از علایماتون بگین من کماکان درد پری دارم معدم اذیته از قرصا...و چیزی که خیلی اذ ...

سلام عزیزم. خوبی؟ الان شک ندارم اون وروجکها دارن تو دل مامانجونشون تند و تند سلول اضافه میکنن و هی جاشونو محکم میکنن

دخترم چند روزه سرماخورده نتونستم بیام زیاد سر بزنم اما دعاگو هستم اگر خدا لایق ببینه. 

قربونت برم.العی شکر الهی با خبر خوش دوقلو بودنشون بعدش قلبشون وانتی وانومالیشون و الی آخر بیای خوشح ...

قربووونت برم عزیزم😍😭😘😘😘😘

الهی به همین زودی شروع می کنی نذر تو ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🔴 هر روز یک سلام و یک حاجت 🟢 آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی (رحمه الله) به شاگردان خود توصیه می ...

خدا خیرت بده مهتاب جون که رزق های معنوی عااالی میاری برامون😘😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا جان  خوبی؟ دونه کنجدات خوبن؟ ایشالا که عاقبت به خیریشونو ببینی عزیزم ممنون که به یادم ...

سلام عزیزم. قربووونت برم😘😘 والا کنجدا ک ب من خبر نمیدن سپردمشون دست امام زمان عج ان شاالله کنجدای همه خوب باشن و بیان و بمونن😘😘❤️ وظیفمه عزیزم

چرا عزیزم سفت شدن وشل شدن انقباض هستش 

این بده؟ چند ساعت بعد از انتقالم اینطوری شدم تا چند روزم بودم . یعنی جنین از بین رفت؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام دوستان صبح بخیر من امروز روز ۱۳ انتقالمه بی بی چک مدیکور زدم منفی بود خیلی ناراحتمممم😔😔😔 ...

سلام عزیزم ایشالله ک جواب ازمایشت مثبت بشه

بار چندم بود انتقالت عزیزم؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...