2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیزی الان ذهنمو مشغول کرد...من شیاف پروژسترون رو مقعدی میزارم اونروز دیدم ک تو پروندم نوشته واژینا ...

عزیزم منم دکتر خودم که پرفسور هست فقط‌ رکتال میده بدلیل عفونت احتمالی ولی این دکتر گفت واژینال که من هر دو میزارم چون واژینال پوستم حساس وسوزش میگیره 

سلام الا خوبی عزیزم آزمایش دادی مجدد؟!

سلام نگار جون نه ندادم. با این که بتا کم بود ولی دکتر ننوشت برام. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۶- @عبدالواحد ‍ ۷- @یاسین_و_یاسمین1 ‍ ۸- @atrin_arsen_atrina ‍         ٩- ...

ممنون الا جون 

نیت من حاجت روایی و در اغوش گرفتن نی نی ناز خودته😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عاقا من روز پنجم انتقالم چرا نه لكى ميبينم نه چيزى 😅 سر دخترم روز سوم ديدم سرى دوم هم منفى شد باز ...

نگران نباش عزیزم ب قول خودت دوتاشم ک تجربه کردی . منم همش چک میکردم دوس داشتم ببینم ،ولی تو هیچ کدوم از این ۳ انتقال که دوتای اولی منفی شدم و این اخری تو هیچ کدوم ندیدم.

البته این دفعه روز  دوم دیدم که اونم میگن روز اول تا سوم لک دیدن طبیعیه به خاطر اسپکلومی ک روز انتقال میذارن . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون الا جون  نیت من حاجت روایی و در اغوش گرفتن نی نی ناز خودته😍

الهیییی قربووونت برم مهربون😍😍😭😭😘😘😘

خدا نی نیای گلتو حفظ کنه خوشبختی و عاقبت بخیری شونو ببینی عزیزم

سلام پری جون 😍😭😭 قربووونت برم. ان شاالله روز شادی هممون بزودی😍😍 چیکارا کردی؟ نبودی خیلی وقت بو ...

انشالله عزیزم درگیر پانکچر و عید و بستن حساب و .....😘💋

ممنون از اینکه یادم کردین

اوایل فقط وقتی توی ماشین می‌نشستم این حالت بهم دست میداد  چون پاهام یکم میومد بالا روی صندلی ما ...

استرس نداشته باش

این حالت انقباض رحمه سعی کن استراحتت بیشتر بشه

چون احتمال زایمان زود رس بگیری 

انشاالله که سر موقه دنیا بیاد که دل خانواده شاد بشه وشما عاقبت بخیر 

۶- @عبدالواحد ‍ ۷- @یاسین_و_یاسمین1 ‍ ۸- @atrin_arsen_atrina ‍         ٩- ...

قربونت برم.العی شکر

الهی با خبر خوش دوقلو بودنشون بعدش قلبشون وانتی وانومالیشون و الی آخر بیای خوشحالمون کنی

انشاالله خدا به ماهم لیاقت بده که نذرمون ادا کنیم

منم نذر 40روز سوره ی مریم دارم 

سلام دوستان صبح بخیر من امروز روز ۱۳ انتقالمه بی بی چک مدیکور زدم منفی بود خیلی ناراحتمممم😔😔😔 ...

الهی خدا به دلت ارامش بده با پوست وخون درکت میکنم چندین بار تجربه کردم.چندمین انتقالت بود عزیزم 

الهی معجزه ای خدا در راه باشه و آزمایش مثبت بشی