2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
وای فربونش برم چه درد شیرینی.اولی چون دوقلو بودن دوتا جوجه نوک میزده بهت دردت زیاد بوده 😀 عزیزم.چق ...

فدااات شم عزیزدلم ان شاء الله قسمت خودت 🥺🥺😍😍🤲🤲

آره واقعا من دیگه از این همه رسیدگیش میترسیدم ک شرمندش نشم😢😢خدا رو هزاران بار شکرش ک این معجزه روبهم بخشید 😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

سلام مهربونم مامان خانم من دلم برت روشن بود خداروهزار هزار هزار مرتبه شکر 

مبارکت باش عزیزم 

الهی به حق ۶ماه ۹ماه بچسبند به دلت.......

من دیروز خیییلی برات دعا کردم حدیث کسا خودنم 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزای دلم خواهرای مهربونم شنیدم اینجا اسم توسل به امام حسن اومد دلم براش رفت بیاین امروز متوسل ...

سوره یس و100 صلوات ب نیت حاجت روایی همگی ❤️❤️🤲🤲🤲ان شاء الله دامن همه منتظرا سبز بشه و خدا به هممون بچهایی سالموصالح باعمر طولانی عطا کنه🤲🤲🤲😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سوره یس و100 صلوات ب نیت حاجت روایی همگی ❤️❤️🤲🤲🤲ان شاء الله دامن همه منتظرا سبز بشه و خدا به هممو ...

نگار جان برام دعا کن که کارام بخوبی پیش بره و بتونم برم انتقال🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم رحم ی بافت جیگر ماننده مخملیش کمتره وقتی که جنینی در بر نمیگیره جسم زرده به رحم پیام میده که ا ...

دقیقا منم سر خارج رحمی دومم بعد دردای وحشتناک ی تیکه اندازه نصف کف دست شبیه جیگر دفع کردم و بعدش دردام تموم شد. با خودم گفتم شاید داخل رحمی بوده تشخیص ندادن و... تو خارج رحمی ک چیزی دفع نمیشه. بعد ک از دکتر پرسیدم گفت نه اون بافت آندومتر بوده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یعنی ۳خطیه  عزیزم جنین بلاست ی پله از ۳روزه بالاتره انشاالله پوچ نیستن الهی شکر همه چی خوب بو ...

رحم صاف یعنی ۳ خطی؟

ممنون قشنگم 

برم خونه جواب جفت آزمایشم رو میزارم ببنید 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم شما خوبین سلامتی  منم شکر خدا بد نیستم فعلا دارم تو نت دنبال کسانی میگردم که تو تاب ...

فاطمه به اینا فکر نکن من جنوبم وگرما بیداد میکنه یعنی تابستون شهرستانا میدونم توهم جنوبی.وخیلیای دیگه که مثبت شدن

پس استرس بزار کنار

فقط ا اس ا شروع کن  چون جنینت رشدش متوقف شد شاید خونرسانییش خوب نبوده استرس از خودت دور کن 

فدات شم کی میری آزمایش ؟!

خدا نکنه😘. ان شاالله چهارشنبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگار جان برام دعا کن که کارام بخوبی پیش بره و بتونم برم انتقال🙏🙏

خدا روقسم میدم ب 6ماهه امام حسین ب محسن حضرت فاطمه راهت هموار بشه وبهترین انتقالت باشه پایان بده ب انتظارت 😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲هرجا خسته شدی دلت گرفت فقط باخودت تکرار کن لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر قطعا خدا بهترینشو برامون میخواد😍😍😍❤️❤️❤️❤️

از کجا ببینم قشنگم؟ پروندم که دست دکتره... ممنون مهربونم😍

اهان کارت جنین هم داخل پروندته؟ 

اهان کارت جنین هم داخل پروندته؟ 

مگه نباید تو پرونده باشه🤔

یعنی برم تو خونه دنبالش بگردم؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️