2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
آره عزیزم یادمه.. ولی تعجب کردم آخه اسم امپولش واسم آشنا نبود با سینال هم اشتباه گرفتمش😁 من اصلا ...

ن سری قبل دوفاستون داشتم 

این سری تا الان نداده 

مگه در حال حاضر دارو استفاده نمیکنی؟ 

اره اول دکتر بهم دارو تقویتی دادو LD بعد دو هفته این آمپولم اضافه کرد ی هفته دیگه LDخوردم دیگه جمعه ...

من ال دی نداشتم ...

https://s8.uupload.ir/files/img_20230412_003729_t0c.jpg

دارو هام اینا بود + قرص تیروئید و متفورمین

فردا برم ببینم چی میده بهم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن سری قبل دوفاستون داشتم  این سری تا الان نداده  مگه در حال حاضر دارو استفاده نمیکنی؟&nb ...

چرا عزیزم دارو داده 

ولی کاربردشون رو نمیدونم فقط میخورم 😐😂

بعضی وقتا میزنم نت  ببینم برا چیه ، چند روز بعد یادم می‌ره برا چی بوده

اسم دارو هم یادم نمی‌مونه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جوووووون دلم 😍 مبارکه مبارکه

فداتشم عزیز دلم ان شاء الله ماه بعد توبیای خوشحالمون کنی قشنگم 🤲😍🤩😘

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
پلی کیستیک هستی؟  انشالا ک خیره و این سری مامان میشی خوشکل خانم

من سر از کار این کیستام در نیاوردم

وقتی میرم دکتر دارو بهم میده پی سی یو میشم 

ولی مثلا دوماه نمیرم دکتر 

پریود سومم خبری ازش نیست رحمم پاکه پاکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بار چندمت بود؟! بهت تبریک میگم مادر شدنتو  ب خیر و خوشی ایشالله 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

انتقال سوم عزیزم 

فداتشم عزیزم ان شاء الله نصیب تک‌تک انتقالیا تاپیک🤲😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
فداتشم عزیز دلم ان شاء الله ماه بعد توبیای خوشحالمون کنی قشنگم 🤲😍🤩😘

😍🥹♥️

ممنون عسلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خیییلی . دو شبه ۲ ساعتم نخوابیدم.  الان میخواستم بخوابم یکم ک مهمون داره میاد برام😫

مواظب خودت ونینیا باش 😟😟کم خسته کن خودتو 

انتقال سوم عزیزم  فداتشم عزیزم ان شاء الله نصیب تک‌تک انتقالیا تاپیک🤲😍

عزیز دلم ..

اینبار چه روش و چه کارهایی کردی مثبت شدی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی الان چطوری خوبی منم درد پریودی دارم خدا رحم کنه.چقدر بدبختی درد نداریم ناراحتیم که ...

ان شالله از خوشخبرین این دردا از شیطونی نینیان ک عمیق میخوان بچسبن 😍😍😍اصلا استرس نداشته باش خداحافظ خودتو ونینیا هست مطمئن باش 🤲❤️

من سر از کار این کیستام در نیاوردم وقتی میرم دکتر دارو بهم میده پی سی یو میشم  ولی مثلا دوماه ...

خب ب دکترت گفتی اینارو ؟

ببخشید ولی شاید اشتباه متوجه شدی 

مگه میشه اینطوری

حالا اگه کیست در میاوردی با داروها اره ولی pco فک نکنم اینطوری باشه 

آخه قربونت برم این چه کاریه که با خودت میکنی. ۸روز دیگه وقت آزمایشته

سلامت باشی عزیزم. نمیدونم چرا یهو بی بی زدم اونم بعد از ظهر . وقتی دیدم منفیه با اینکه میدونستم زوده ولی یه جورایی نا امید شدم . بعدش اینجا بچه ها گفتن زوده فعلا صبر میکنم تا ببینم چی پیش میاد 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
وااااااای😍🥹 طبق گفته هات حساب کردم انتقالم میوفته ۳۰ اردیبهشت وای مهمونمون که قرار بود بیاد گفته ...

هر روز آمپول پروژسترون و آنوکسا بهت میدن از همین دوم پریود که رفتی . مهمونی رو یه جوری کنسل کن. 

کاش منم میتونستم به خانواده خودمو خانواده همسرم نگم . چون دفعه قبل که منفی شدم خیلی توی ذوقشون خورد بیشتر واسه اونا ناراحت شدم . اما من نمیتونم واسه دو هفته غیب بشم😂 همه میفهمن یه خبری هست .

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤