2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیزم روز چندمین؟

از یکشنبه قبل تا حالا . همون روز انتقال رو حساب میکنم میشه ۸ روز

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
آهان۱۰ اردیبهشت نوشتین،مارک بی بی چک چی بود؟مدیکور باشه مطمئن تره

آره مدیکور هست . فعلا که منفی هست . دو روز دیگه بازم میزنم ببینم چی میشه . در کل توی عمرم بی بی چک مثبت ندیدم😢

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چرا زدی خب زوده عزیزم☹

از بلاتکلیفی خسته شدم . با خودم فکر کردم شاید نشون بده . 

من بی بی چک نزدم ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر مطمئن میشم منفیم😑😂 نمدونم چرا ولی حسم اینو میگه😏

منم همین حسو دارم

من بی بی چک نزدم ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر مطمئن میشم منفیم😑😂 نمدونم چرا ولی حسم اینو میگه😏

ان شاالله حست غلط می کنه😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هوووف ی تاپیک رو خوندم سر درد شدم از غمش🥲 دلم میخواد بزنم زیر گریه😐

تو رو خدا چیزای ناراحت کننده نخون . همین جوری هورمونامون مستعد اعصاب خوردی کرده مارو ، سعی کن تاپیکای طنز پیدا کنی بیشتر 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره مدیکور هست . فعلا که منفی هست . دو روز دیگه بازم میزنم ببینم چی میشه . در کل توی عمرم بی بی چک م ...

ان شاالله میبینی این دفعه😍 

منم همین حسو دارم

حستونو بیارین من ی دست کتک بزنم.😅

البته حس منو هم favali جون ی دور قبلا کتک زدن🤕😂

ان شاالله میبینی این دفعه😍 

ان شاءالله🙏 اگه نشه درمانو ول میکنم. دیگه دنبالش نمیرم 

ان شاءالله🙏 اگه نشه درمانو ول میکنم. دیگه دنبالش نمیرم 

به بعدش فک نکن. ان شاالله مثبت میشی و دیگه بعدی نخواهد بود.

حستونو بیارین من ی دست کتک بزنم.😅 البته حس منو هم favali جون ی دور قبلا کتک زدن🤕😂

بیا بزن 😂 شاید سربراه شد

ان شاالله حست غلط می کنه😅 

امروز شوهرمو کلا نیم ساعت سر صبونه دیدم...😐🥺☹خیلی خیلی تنها بودم هنووزم نیومده🤕روز خوبی نبود اصلاااااااا  فکرای بد میاد سراغ آدم خب🥲