2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
انشاله نتيجه مثبت ميگيري تعريف دكترتون رو زياد شنيدم

قربونت عزیزم منم یا دکتر دانایی میخواستم برم یا موسی پور که دانایی خیلی شلوغ گفتم برم موسی پور تا اینجا که خوبه خودم پلی کیستیکم همسرم ضعیف جهاد جنینارو گذاشت بلاست شد از ده تا جنین 5 تا موند الان دو بسته دارم خدا کنه اینا جواب بدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@alaae     امشب برای حاجت دلت نماز استغاثه به امام زمان خوندم ان شاء الله با همین انتقا ...

قربووووونت برم مهتاب جون😭😭😭 الهی خیر و برکت همین جوری نازل بشه تو زندگی تون❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم قربونت برم❤️❤️ الان خون دیدم دیگه خون آبه هم نیس. ب ماما پیام دادم ولی هنوز جواب نداده. ...

ان شاالله خیره عزیزم با استرس و نگرانی اوضاع رو بدتر میکنی پرژسترون نمیزنی مگه 

واقعا؟ از دکتر پرسیدم گف تا روز انتقال ادامه بده منم دیگه پریروز تموم کردم فک کردم الان ۲۴ ساعت ک نب ...

والا من دکتر رزاقی گفت همچنان ادامه میدی تا ازمایش اگه مثبت شدی بازم باید بگیری استفاده کنی 

ببین نظر دکترت چیه چون دوز پچ بالاس یکدفعه نباید قطع بشه

ان شاالله خیره عزیزم با استرس و نگرانی اوضاع رو بدتر میکنی پرژسترون نمیزنی مگه 

چرا میزنم گلم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا من دکتر رزاقی گفت همچنان ادامه میدی تا ازمایش اگه مثبت شدی بازم باید بگیری استفاده کنی  ب ...

ممنونم عزیزم❤️

والا من دکتر رزاقی گفت همچنان ادامه میدی تا ازمایش اگه مثبت شدی بازم باید بگیری استفاده کنی  ب ...

عزیزم شما تا کی پچ داشتی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود