2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
پس همسرتون چون نمیخواد حسرت کشیدن شمارو ببینه اینکارو میکنه فقط خودت باید دلشو بدست بیاری همسرتون با ...

عزیزم همسرم خیلییی مرد خوبی خیلییی. 

امیدوارم که کوتاه بیاد. نه عزیزم کلا راضی نمیشه فعلا که فقط میگه طلاق حالا انشالله که خدا دلشو آروم کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جانم خوبی؟ حقیقتش خییییلی ناراحت شدم، از همون بار اول که داستان رو گفتی همیشه یه گوشه از ذ ...

سلام خواهری متوجه میشم لایک میکنی نمیدونی چی به خواهرت بگی. خدا دختر نازتو برات حفظ کنه. مرسی از دعای قشنگت دورت بگردم الهی آمین 😭😭😭

ای بابا چقدر سخت خب توام کوتاه نیا بگو من طلاق نمیگیرم 

عزیزم تا اسفند ماه همین کارو کردم ولی وقتی دیگه نمیخواد چیکار کنم زوری که نمیشه البته من پیش مشاور هم گفتم راضی نیستم به جدایی و ما بچه دار میشیم اگه بریم دوباره دنبال درمان. خدا خودش کمکم کنه.

مرسی از همدردیتون

نه من فقط ی بار تو جهاد با موسی پور که پانکچر شدم 5 تا جنین شد برام آره انصافا منم از جهاد و موسی پو ...

اهان پس برای انتقال میخوای بری ؟ انشالله همین بار اول مثبت‌ میشی گلم 

آره واقعا دانایی خیلی اینم‌ درآورده در حالی که من اصلا طبابت ازش ندیدم نمیدونم‌ چرا اینهمه طرفدار داره هرچند رفته‌ رفته دستش داره برای همه رو میشه 

موسی پور بهم گفته بود بیا برای پانکچر دوباره که‌ من‌ نرفتم احتمالا یه بار برم با داروی خارجی پانکچر شم اونم چون داروی خارجی سخت پیدا میشه تنبلی میکنم

البته من وقتی با موسی پور بودم یه جنین تشکیل شد برام 😁

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اهان پس برای انتقال میخوای بری ؟ انشالله همین بار اول مثبت‌ میشی گلم  آره واقعا دانایی خیلی ای ...

عه پس ی جنین داری خداروشکر حتما ادامه بده باهاش من که بهش ی جوری اعتماد دارم ولی کاش مثبت بشم نمیدونم چرا خیلی نا امیدم😭😭

اره بابا دوبار پانکچر که چیزی نیس زود خسته شده 

آره فدات شم زود کم آورد. یه بارم سقط داشتم دید خیلی اذیت شدم. گرچه که الان داره زجر کشم میکنه میبینه و میدونه اما نمیدونم چه طور دلش میاد‌. کسی که طاقت اشک منو نداشت و ناراحت بودم پیشونیم رو میبوسید الان بی رحم ترین آدم شده

سلام خواهری متوجه میشم لایک میکنی نمیدونی چی به خواهرت بگی. خدا دختر نازتو برات حفظ کنه. مرسی از دعا ...

سلامت باشی عزیز دلممم. سارا جان نمیشه یه مدت کوتاه از هم جدا زندگی کنید؟ شاید اگر ازت دور باشه بفهمه که طلاق اشتباهه، مثلاً یک ماه شما یا همسرت برید خونه پدرتون هیچ تماسی هم با هم نداشته باشید انگار که جدا شدید، اینجوری شاید به خودش بیاد و بفهمه طلاق و جدایی به این راحتی ها هم نیست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلامت باشی عزیز دلممم. سارا جان نمیشه یه مدت کوتاه از هم جدا زندگی کنید؟ شاید اگر ازت دور باشه بفهمه ...

من اصلا طاقتشو ندارم و اینکه خانواده ها نمیدونن. همین الانم خیلی فرقی با جدا زندگی کردن نداریم ولی با مشاورم صحبت میکنم ببینم نظرشون چیه مرسی از پیشنهادت. 

خیلی برام دعا کن 

سلام دوستان، دختر ما دیگه تا وقت سزارین صبر نکرد، عجله داشت که تو تعطیلات اینجا دنیا بیاد. ساعت ۶ صب ...

سلام باران جان

واای عزیزم تبریک میگم. قدمش پر خیر باشه❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشالله عزیزم. اصلا راضی نمیشه وگرنه با دوبار پانکچر خیلی زوده که بگم ما بچه دار نمیشیم چه برسه به ج ...

اره نباید پشیمون بشین ادامه بدین کاش ، کاش به مشاور بگین اینارو

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
آره فدات شم زود کم آورد. یه بارم سقط داشتم دید خیلی اذیت شدم. گرچه که الان داره زجر کشم میکنه میبینه ...

ای بابا امیدوارم رحم به دلش بیاد چقدر برا خودش زجر میده انشالا که این روزا تون بگذره خدا خودش نظر کنه